Kam ankesa ??Pse o vlla ca ke ti? ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kam ankesa ??Pse o vlla ca ke ti? ??
Pse o vllai,ku ka më afër se vlla ,me nën e bab tjetër???
Babi im i levizshem ka qen po skan dal gjo llafe ??? (shaka)Pse o vllai,ku ka më afër se vlla ,me nën e bab tjetër???
Haribo ,ke ngrën haribo me alkool brënda?????O ydhi sa te mire e paske b..then ma jep cik snapin he te vdes ? ?
Ashtu e thon zgjepsat te ven bojen mes rruges ? ? ?Haribo ,ke ngrën haribo me alkool brënda?????
Ca halli ka qo me pronat e mija o Muza ? ?Haribo ,ke ngrën haribo me alkool brënda?????
Paska qen zotni,i lumtë pushka???? po shaka jena tu bo ?Babi im i levizshem ka qen po skan dal gjo llafe ??? (shaka)
Po po, zotni heqin kapelen t gjith per rrespekt ?Paska qen zotni,i lumtë pushka???? po shaka jena tu bo ?
Jo me sme kan ciftu, kam 2 motrra sdi ku t shkoj ma perpara ? se dun vllain kto me ste fto asnjona ?O @Chilling po ty t kan çiftu gjo ?
Po qe, merre nusen e hec nga motra per darke ?
Ka ngel pa haribo ??? nuk hyn në pronën tate?Ca halli ka qo me pronat e mija o Muza ? ?
Larg duart nga bebuja ??Ka ngel pa haribo ??? nuk hyn në pronën tate?
Shih shih qenka qeloz dreqi ? ?Ka ngel pa haribo ??? nuk hyn në pronën tate?
T hyj me leje dhe te dali. Ndryshe do i them kunatit @Chilling tja fryj barkun sa 1 top aerobie. ?Ka ngel pa haribo ??? nuk hyn në pronën tate?
Ste vjen njeri mos ki hall ?T hyj me leje dhe te dali. Ndryshe do i them kunatit @Chilling tja fryj barkun sa 1 top aerobie. ?
O içik mi ??? duhet me pas kujdes?Shih shih qenka qeloz dreqi ? ?
Kjo ska pashaport,ku ta mari lejen? ????T hyj me leje dhe te dali. Ndryshe do i them kunatit @Chilling tja fryj barkun sa 1 top aerobie. ?
Kur te vij java tjeter do te vij se me kte duhet te vish me viz ne shtepi ? ?Kjo ska pashaport,ku ta mari lejen? ????
Ec o vllai ,lejen e @BigBrother e ke,të ftoj për dark? vetëm meri ca gjona me hongër e me pi ,se shkoj vonë dhe jan mbyll dyqonet? mere dhe @Mignonne me vete taksirat e ke vllai?Jo me sme kan ciftu, kam 2 motrra sdi ku t shkoj ma perpara ? se dun vllain kto me ste fto asnjona ?
Çpate shtrigë?????Larg duart nga bebuja ??