• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë do të donit në jetën tuaj?

Te jen mire 4 njerzit e zemres time duke pasur shendet dhe qetesi pafund.
Te realizohet deshira e babait tim por perpara asaj te kem mundesi qe ti them lumturohu per urimin tend.
Tju them faleminderit gjithe njerzve qe kan kontribuar ne jeten time per mire apo per keq.

Qetsi larg debateve ler te behet monotoni cik qetsija se jam futur ne kte jet dinamike dhe ishalla me dalt per mir

Njeriu duhet te jet mirenjohes per aq sa i eshte dhuruar,dhe durimtar per aq sa do sprovohet nga jeta,ndonjeher duhet te ndalim hapin te shikom mbrapa per cfare kaluam,te shikojm perreth nesh per cfare kemi dhe te zgjasim perimetrin e fushepamjes per te pare te tjeret sa kane dhe sa u mungojn....kemi manin qe te kerkojm me shume dhe mos te ngopemi kurre nga cka kemi.
Tema: Shendetin mbi te gjitha dhe qetesin.

Eshte mekat te qahem Zoti me ka dhuruar cdo gje qe te jem i plotesuar dhe i jam mirnjohes per cdo gje qe kam ?

Nje pune qe e kam
Familjen Pooo
dua vetem qetesi shpirterore dhe shendet , te tjerat vijne vete

Back
Lartë