• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë do të bënit nëse do kishit vetëm 24 orë jetë ?

Meqense te gjith familjen e kam prane do doja tme dilte koha te udhetoja shume larg te takoja nje person te rendesishem per mua,dhe te cmallesha me te.

Per 24-orshin e funit e ke lan ti?
O zhbirt po 24 ore nuk mjaftojne qe t’vish n’angli ilegalisht ???
Kush tha se e kam destinacionin në angli?
Çdu unë aq larg tu e pas afër.

Ngjarja e jetes! Nje asteroid do godase token, marr dylbi dhe ulem ne nje koder qe te shoh qarte ate qe do ndodhe. Nuk do e humbisja per asgje ne bote kete.?

Mjafton qe do iki nga kjo bote bashke me ata qe dua. Te pakten nuk do me duhet te ballafaqohesha me zonjen dhimbje, e vetme.

Do te vazhdoja diten si normalisht.
Thjesht nuk do ta besoja, sepse qdo lajm qe vjen prej saj, me duket genjeshter.

Back
Lartë