Jo Po te shkruaj ne avuj ne akullHajde ti mendimetare shkruna dicka se na burrenimi shum dobet jemi ?
Jeni I cik vallai?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo Po te shkruaj ne avuj ne akullHajde ti mendimetare shkruna dicka se na burrenimi shum dobet jemi ?
NcuqNa shpeto nga mjerimi qe na ka kapluar ?
Na meso mu e @Punk1 te gjuajm icik se ngelem ne dere ??Jo Po te shkruaj ne avuj ne akull
Jeni I cik vallai?
Je aq smart as i wish, por jo aq sa do te uroja?Ncuq
Kshu dukem smart?
?Je aq smart as i wish, por jo aq sa do te uroja?
Jam dhe kam i deshiruar dhe deshire ndjelles, por as nuk uroj deshira dhe as ndjell te tilla . Mirepres cfare me ofrohet dhe deshiroj cfare mundem . Jap pak me shume sec marr , por kurre me shume sec meritoj. Jam i desh
iruari dhe i perbuzuri ... ai qe ndjehet i afert sado larg qe te jem . Ai qe duhet dhe urrehet ne te njejten kohe . Ai .. my @Perla_Nera .. qe nese nuk gjej strehe te ngrohte , rrezatoj energji alternative.... ngre cadren edhe kur s ka shi , ul edhe syte kur me akuzojne. As flas , e as psheretij... hesht dhe behem llafazan ne te njejten kohe. Por i know ... and you know better than me ?
Cpate? Ishe mire ?Je aq smart as i wish, por jo aq sa do te uroja?
Jam dhe kam i deshiruar dhe deshire ndjelles, por as nuk uroj deshira dhe as ndjell te tilla . Mirepres cfare me ofrohet dhe deshiroj cfare mundem . Jap pak me shume sec marr , por kurre me shume sec meritoj. Jam i desh
iruari dhe i perbuzuri ... ai qe ndjehet i afert sado larg qe te jem . Ai qe duhet dhe urrehet ne te njejten kohe . Ai .. my @Perla_Nera .. qe nese nuk gjej strehe te ngrohte , rrezatoj energji alternative.... ngre cadren edhe kur s ka shi , ul edhe syte kur me akuzojne. As flas , e as psheretij... hesht dhe behem llafazan ne te njejten kohe. Por i know ... and you know better than me ?
Hic ore??si nuk purtove ???
Ju me status jeni danger?Na meso mu e @Punk1 te gjuajm icik se ngelem ne dere ??
Thats why Perla .. that's why?Cpate? Ishe mire ?
Te thashe jam smart mes budallenjve! Nuk te thashe jam genius te zberthej the davinci code?
E Di e DiThats why Perla .. that's why?
Ju afrove pak qellimit tim, por prap larg je ?E Di e Di
Deshe te provokoje inteligjencen time?
Sdi gje Une specifika e komplikacione?Ju afrove pak qellimit tim, por prap larg je ?
Une anetar si tiJu me status jeni danger?