• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare do i dhuroni antarit siper ???

I dajak te mir ja kisha dhuru @Alcyon me zbut Pak se shum e eger tigresha ?? hajde ktu mos ik se do dabei mir dajaku ?

Kuroren e mbretereshes
P.s mos te ma preki kush @Alcyon -en tani po me duket zeksi reagimi i saj
A mi jeta te kisha prit un kurora kisha msu si puna jote te thash un ja dij vlerat vetes ik aman se ma shpife sot ngela tu u mor me ty me ka ra baderia se bej kurr po preke te pikat e mia te dopta naten ishalla nje dit je e lumtur larg hijes se boten … maje kuroren zemer se ta kam fal ?✨

A mi jeta te kisha prit un kurora kisha msu si puna jote te thash un ja dij vlerat vetes ik aman se ma shpife sot ngela tu u mor me ty me ka ra baderia se bej kurr po preke te pikat e mia te dopta naten ishalla nje dit je e lumtur larg hijes se boten … maje kuroren zemer se ta kam fal ?✨
Embelsir kurora nuk ishte per ty por @Jana -n kurora nuk vendoset kudo ka ca parime (mesoj ato)

Po m pelqen se tpakten po e ben te te drejtohet ne emer kur hedh kunja
Good job xuxuxuxuxu
Po sic thot plaku im " Nuk msohet kafja 40 vjec"

Po m pelqen se tpakten po e ben te te drejtohet ne emer kur hedh kunja
Good job xuxuxuxuxu
Po sic thot plaku im " Nuk msohet kafja 40 vjec"
Ik me ler re hat se ti ke faj i kam kushtu @Mignonne 60% te bateris time plus dhe ula veten sot ne nivelin e saj . Mu lodhen duart e mia te bukra qe i kam ber me nje lloj modeli ato thonj qe se ke iden sa bukur kan dal !
Maje men do ma pagush .
o migushe shpresoj qe ta kesh kuptu qe nuk hec makina me naft dhe uje bashk eshte taktik e lezetshme po zbo pun hap syt zgjuarsin tate mos e perdor per budalliqe mos e hum veten ne kte virtualitet se le nam .
Uroj qe koha ime mos te ket shku kot sot tlutem mos me cito mo se ma ke SHPIF
O zot mi thaj durt nqs i pergjigjem me ktij frymori

Ne kte pik dij te them qe zotit si shpeto asgje si duket ta solli i dhurat Lupen Lupen i shkreti u perpoq te ishte i edukum po ti qeke materjal shum i trash . Cdo sms e jotja drejtuar meje ka mar ignor po kur du un do te pergjigjem po pash se i jep prap gojes ne rryp

per ca mendojn ato qe ti i ke dhon doren dhe padashje gishtin dua te them dicka mu sesh se me … nejse se boll lash nam sot
Join this viuuuuu ✨
C97033F4-7BC9-4C2A-A42D-B094C286A0CF.jpeg

Back
Lartë