Shum naze ke tite ishaaa breg detit ta shijoja kafen tamon ... jo ne punnnn![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shum naze ke tite ishaaa breg detit ta shijoja kafen tamon ... jo ne punnnn![]()
pse moj naze , ca bona ??? nje gje te vogel fareeee kerkovaShum naze ke ti
Po esht orar pune pra ca me ba, kafen mbasdite ne det ke koh plot ?pse moj naze , ca bona ??? nje gje te vogel fareeee kerkova![]()
nuk duu .. du tani ... vetem fareee un, deti dhe kafjaPo esht orar pune pra ca me ba, kafen mbasdite ne det ke koh plot ?
Vetem fare nuk esht mire ? nuk shijon kafja pa muhabetnuk duu .. du tani ... vetem fareee un, deti dhe kafja![]()
jo jo .. vetemmmm ... do bej bashkbisedim me dallget e detitVetem fare nuk esht mire ? nuk shijon kafja pa muhabet
Beju te fala nga une ?jo jo .. vetemmmm ... do bej bashkbisedim me dallget e detit![]()
tfala pacBeju te fala nga une ?
Ik thej rregullat beja qefin vetes?tfala pac
po nuk esht se ika dmth , jam akoma npun![]()
sa mir do ishteIk thej rregullat beja qefin vetes?
ehhh i rujt zoti ata qe i bie ti per pjesTe kem ni kallash dhe te dal iher vrrrrr vrrrrr vrrrrrr tbej rrafsh ca gjera?
Hahahahjajahh2h2hah amin per bes hahaaehhh i rujt zoti ata qe i bie ti per pjes![]()
pupupupuppu ... tani ke fol si ato gocat e malesis qe kan ja 7 vllezer edhe 14 cuna xhajashHahahahjajahh2h2hah amin per bes hahaa
Çdo bëjmë??
Çdo bëjmë??