Ndersa mua asgje nuk me hap oreksin dhe lodhem shume ne pune, mezi pres te marr pushimet?Mua fruti më hap oreks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ndersa mua asgje nuk me hap oreksin dhe lodhem shume ne pune, mezi pres te marr pushimet?Mua fruti më hap oreks?
Forca, ki durim, ushqehu mire që të përballosh punën?Ndersa mua asgje nuk me hap oreksin dhe lodhem shume ne pune, mezi pres te marr pushimet?
View attachment VID_20210906_001529.mp4Mua fruti më hap oreks?
Unë ngordh për toView attachment 115989
Do vish te hame fiq, i mblodha vete sot isha tek nje shoqe ne fshat??
Faleminderit shume, nga muaji tjeter do vij ne TR dhe do te vij te takoj per kafe, nese ke deshire?Unë ngordh për to
Të bëfshin mire ?
Jam ne dileme lol te te kerkoj fiq apo te me njohesh me shoqen nga fshati qe vdes per village girl's ?View attachment 115989
Shiko mos humb leket aty duke patur mendjen ne forum???Jam ne dileme lol te te kerkoj fiq apo te me njohesh me shoqen nga fshati qe vdes per village girl's ?
Te drejte ke ,sidomos tani qe ma ndolle.. ?mos me thuaj qe je Σάββατο γεννημένη? ?Shiko mos humb leket aty duke patur mendjen ne forum???
Uroj te fitosh pra file mou, καληνύχτα!Te drejte ke ,sidomos tani qe ma ndolle.. ?mos me thuaj qe je Σάββατο γεννημένη? ?
Kan kryma ?View attachment 115989
Jo, i kam zgjedh atje ku ke qene ti i kam marre, aty afer??Kan kryma ?
Un nuk i ha kurrJo, i kam zgjedh atje ku ke qene ti i kam marre, aty afer??
Faleminderit, pse jo jane shume te mire??Un nuk i ha kurr
Te befshin mire ?
Ti normal se pas akullores se prish shijen mo e dina mo?Un nuk i ha kurr
Te befshin mire ?
Ai fiku te le shije te keqe ?Ti normal se pas akullores se prish shijen mo e dina mo?