Bir selmani nenes ke te qaj me pare???...si i nderroni kto te perkiturat juve kshu si buka me djath?Me kishte, tashme eshte vone. Une i perkas @Sunflowergirl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bir selmani nenes ke te qaj me pare???...si i nderroni kto te perkiturat juve kshu si buka me djath?Me kishte, tashme eshte vone. Une i perkas @Sunflowergirl.
??Me kishte, tashme eshte vone. Une i perkas @Sunflowergirl.
E kemi kalu fazen e perjetimit me vujtje, duke qare, duke pi konjak me kenget e Shkumbin Ismailit ne sfond.Bir selmani nenes ke te qaj me pare???...si i nderroni kto te perkiturat juve kshu si buka me djath?
Shife edhe nje here ne var ?Karton tkuq ?
???E kemi kalu fazen e perjetimit me vujtje, duke qare, duke pi konjak me kenget e Shkumbin Ismailit ne sfond.
Po tjesh brez i konjakut je i Andi Shkozes jo Shkumbinit ???E kemi kalu fazen e perjetimit me vujtje, duke qare, duke pi konjak me kenget e Shkumbin Ismailit ne sfond.
Ja sa mir e dika ky?Po tjesh brez i konjakut je i Andi Shkozes jo Shkumbinit ???
Ti moj hena skelqimtarePo tjesh brez i konjakut je i Andi Shkozes jo Shkumbinit ???
Qe ndricon sonte mbi ne.....dhe bammmm tavolines me grusht ke "Valmi" ???Ti moj hena skelqimtare
Jemi brez i vujt moj shoqe ???Ja sa mir e dika ky?
Ske faj pz...ka qen koha e tille ateher?Jemi brez i vujt moj shoqe ???
Para ca vitesh, ishim per darke diku e nga ora 1 e nates ishim deh tape e ikim ke i lokal afer Paprrit me muzike live. Kishim njonin perballe, me tape se ne ai. Fillo ajo kenga i ulur prane tavolines e ky robi nxorri telefonin, mori njeren e dhe afronte tel ke boksi dhe qante.Qe ndricon sonte mbi ne.....dhe bammmm tavolines me grusht ke "Valmi" ???
ShyqyrMe kishte, tashme eshte vone. Une i perkas @Sunflowergirl.
U kenaqe?Shyqyr
PoU kenaqe?
Sa mire.
Ca gjuhe o kjo ?An spa an athgimsi ?