• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë do bëje nëse...

Jo . Sdo u prekja. Kam ndryshu ne fakt ..nga disa ndodhi ne jeten time..po me ata qe dua e me kuptojne jo.

Nese te propozojne per martese sivjet ?

Po nese te thote e dashura dua prova per dashurine , si do e bindje?

Do te pyesja per cfare do diskutojme nese vij :p

Nese them po e ty ste lejohet te levizesh nga shtepia?

Pjo :p

Nese te them prit te mbaroje njehere karantina :p

Do shkoja te tema: si te heqim qafe nje takim te shkuar keq ne virtual te shihja nese kjo eshte hipoteze :p

Cfar do beje sikur partneri te kerkoj ti lash kembet? :p

Ia kam lare shpesh here kur skishte uje cezma.. se kam problem as turp .

Nese nuk di te gatuaje nusja.. ?

Po te jete katunare me pallate te astriri ose ne nje pune me 2000eu muaj paguan ajo jasht ose ndonje zonje te na gatuaj, po ka 300 mij lek rroge i paguaj un kurs kuzhine :p

Cfar do beje sikur te kerkoja te me gatuaje dicka?

Po direkt hap gojen ca do ?

Gjith ajo goc nese te kerkoj nai gjo me honger thot cohu mër mer vet aty ?

Nese te pelqen nai femer por te del trans ? ?

I pres bilen ja boj grope, masnej e coj ke gropa se vet se ha ate gjelle :p

Ca do beje sikur ndonjera këtu te thot qe te ka fiksim?

Po me tgjith bashke venin e kam
Une ? deri 300 veta rrim
Rahat

Nese do bije ndashni me plaken e shokut? ?

Sdo i thoja shokut te ashtufsha plaken se mos me shtohej edhe epshi me dashnine :p

Nese kjo Ersaa te puth pa menje? :p
Apo si ben cupa keto :p

Back
Lartë