Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti nuk e kishe ate gjys lakuriq pse bo kshu vlla do e leje te vuje ajo pale si e ka hallin ose te shkoj menja direkte te bum bumi ty ? ju rinia sotme jeni bo fare ?????hmm jo cdo gje qe shkelqen eshte flori keshu qe sdo e e merrja
cdo te beje nese dukush te shpreh ndjenjat ne fb ? instagram etj?
ja dergoj 5 mije dhrahmi ore haha pse nga gjirokastra jamun ?Ti nuk e kishe ate gjys lakuriq pse bo kshu vlla do e leje te vuje ajo pale si e ka hallin ose te shkoj menja direkte te bum bumi ty ? ju rinia sotme jeni bo fare ?????
Nese te thot @Bjondina2019 me nis 5 mij dhrami se kshu e kam hallin?
Te dyja i coja ku te donin pa qellim perfitimigolfin ja jepja se duhet me marr tjeter
nese ne ruge naten te del nje bionde dhe nje zezakke ti marresh ne makine me autostop ke do merrje ?
Po perbes me bark ne dor ne hale mbeta?Te dyja i coja ku te donin pa qellim perfitimi
Nuk dal noten un po kot u prgj ?
Nese un iki do tju pushoj zemra apo do tju bin floket se @Çomi n e ze barku po ika un ????
sdo pranoja
nese te ftojne te luash nje rol ne nje film ?