• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë biznesi do të donit të hapnit në Shqipëri?

Do buxhet kaq
@Noah!

Ne Shqiperi besoj se s'ka kulture biznesi (minimalet),edhe funksionojne ne mynyre te piste ne lidhje me gezimin e eskluzivitetiit qe e ka dikush,edhe te ruaje nje ekuiliber ne treg te produkteve qe ka.

Ekuiliber s'ka,sepse ndoshta ngaqe eshte vend i vogel,por kryesisht dominon kjo fryme. :)

Ka e nga ata qe e kane,edhe dijne ta mbajne qe produkti te rrije ne ate nivelin qe eshte,edhe bizneset ndihen te mbrojt ne kete pike. :)

Nqs dikushi do me pyeste se cilin lloj biznesi do sugjeroja,do thoja ate te bletarise. :)

Ne Shqiperi dominon frika te njerezit ne blejne nje produkt te mire e cilesor si mjalti,por nqs binden qe produkti yt eshte cilesor,kam bindejn se do jete nje biznes i fuqishem,edhe me treg te sigurte. :)

Para dy vitesh nje njeri imi ne veri kishte marr nje rrug rreth 20 kilomettash per ta hapur ne mal..
Ne kte mal sipas ekspertave gjindej nje sasi e madhe kromi ...
Mungonte 1 ose 2 kilometra ne arritje dhe bllokuan punimet
Mbas nje viti u shfrytezua nga qeveritaret
Ju thoni me.hap biznes ?
Esht teper e veshtir te behesh dikushi ne shqipri gjithmon shtres e vogel do mbesim
Larg sa me larg nga aty der sa dicka do funksjonoje si duhet

Pinki!
Shkrova seriozisht. :)
Thj qesha sepse me duket shm vend i mbarum shqiperia prd dhe un kam ik nga atje. Nrm me pelqen te kthehem per pushime sepse kam familjen e shoqerin. Por nqs do i kisha t gjith ktej tr pakten per familjen un shqiperin sdo e kisha shkel me . Vetrm ne ndonje rast te ndonje fatkeqesie

Thj qesha sepse me duket shm vend i mbarum shqiperia prd dhe un kam ik nga atje. Nrm me pelqen te kthehem per pushime sepse kam familjen e shoqerin. Por nqs do i kisha t gjith ktej tr pakten per familjen un shqiperin sdo e kisha shkel me . Vetrm ne ndonje rast te ndonje fatkeqesie
Mendim e kendveshtrim.i yti.

Sikurse mendim e kendveshtrim i imi (mendimi im).

Sikurse une them,qe ti shoh gati letrat e siguri e pune ne cdo vend te preferuar te disave

s'desha
s'doja
e s'dua. :)

Back
Lartë