• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë biznesi do të donit të hapnit në Shqipëri?

Ca Lamtumire fukaralliku ku 1/k iken serveret e sherbimet sslt gjonat ne muajt, flm ka pasur anetar qe kan dashur te me ndihmojne por s’kam pranuar kurr si ne vende t’jera, e kam ble per qef timin dhe jam i vetem qe mbuloj c’do gje.

ama per biznes n’shqiperi ishte nje kohe kur doja me bo 2 call center por shyqyr qe si bona
Ti qef dhe lek te kesh ta blesh dhe ta mbash!
Ska ndonje gje te keqe dhe te kontribojne perderisa kalojne nje pjese te kohes ketu.
Por mendoj problemi i ktij forumi qendron gjetke.
Tek ne themi me mire te dish se sa te kesh!
E sa per call center me mire ik grabit naj bank sesa pensionistet neper bote lol

Me e pas un forumin robt ska shonc me hy kom cuni mren.
Dhe do veja si njoftim para se me u regjistru gocat me gjoks nen nr 3 dhe byc pa forma tmos morin munimin me hy se i piu e zeza.
Kshuqe do ishte biznes jo fitim prures ?
Me e pas ti , te gjithe pricesha i kishe bo ... po ta kishte nji tip tjeter , ban i kishte bo krejt be .. krejt ???

Ti qef dhe lek te kesh ta blesh dhe ta mbash!
Ska ndonje gje te keqe dhe te kontribojne perderisa kalojne nje pjese te kohes ketu.
Por mendoj problemi i ktij forumi qendron gjetke.
Tek ne themi me mire te dish se sa te kesh!
E sa per call center me mire ik grabit naj bank sesa pensionistet neper bote lol
Prandaj si hapa sepse e kuptova qe ishte per te mashtrur njerz dhe absulut nuk kam lek me derdh ne mashtrime

Back
Lartë