• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë biznesi do të donit të hapnit në Shqipëri?

Per argjendarine do ta kishin vjedhe. Ne mos hajdutet do ta vidhte shteti
Ndersa per librarine do te kishin zene librat myk
Se sti lexon rinia jo...

Biznes ?? Me mire do te kisha blere nji hapesire interneti e te kisha krijuar nji platforme sic i ka krijuar @molecule por skam nerva te merem me to.... aman

Hhahaha, platforma netedy nuk eshte biznes eshte thjesht per qef dhe me shkaterru pak nervat ?

Sa per temen:

Me pelqen te bej biznes pa investuar ne shuma te medha sic permenden me siper. Me pelqen te nis dicka nga fillimi dhe te investoj kohen dhe dijen. Me pelqen te bej dhe gjera qe kan bere te tjeret keshtu motivohem nga konkurenca. Kam 2 projekte aktualisht qe po me japin mire dhe qe kam investuar goxha kohe!

Une gjithmone flas per fushen e Teknologjise se mos e marre ndonjeri per "Berberhone" ?

Mengjesore

Per kamarier do vi une, jam higjenik duke qene se jam Qeros nuk ka rrisk qe te bien qime neper pjata gjate sherbimit. :p
???????,ncuq .Te na quash te pashpirt ti me kete post.Ty te kemi tonin,ne zyre dhe ti????

Back
Lartë