• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë bëni për të lehtësuar veten kur jeni të stresuar?

Marr makinen, vendos muzike dhe i ngjitem malit, qe atje e shoh detin deriiii atje ku puthet me qiellin?

Ka shumë mënyra për të lehtësuar veten nga stresi, por do them çfarë bëra sot, pas punës që isha i lodhur dhe i stresuar nga angazhimet e tepërta, vendosa të shkoja në Durrës dhe piva kafe me miqt të mirë. ?

E mbush, e zbraz, e mbush prap, e zbraz prap, kthej shishen, e mbush, e zbraz, vazhdoj avazin sa i nxjerr fundin shishes.

Nuk e lehtesoj dot veten veç i akomuloj gjerat brenda meje duke renduar situatat.

Nuk stresohem! Fjala stres eshte abstrakte dhe nuk duhet te perdoret.
Nese dicka ju merzit ju merzit ose ju shqeteson ose ju lodh, por nuk mund te thuash me strreson. Pasi fjala stres esht inekzistente!

Nuk stresohem! Fjala stres eshte abstrakte dhe nuk duhet te perdoret.
Nese dicka ju merzit ju merzit ose ju shqeteson ose ju lodh, por nuk mund te thuash me strreson. Pasi fjala stres esht inekzistente!
Ouuuuu shancet jan 0% qe nje njeri mos te perjetoj stres.
Eshte i pranishem ne cdo moment,mos beni kot tani

Ouuuuu shancet jan 0% qe nje njeri mos te perjetoj stres.
Eshte i pranishem ne cdo moment,mos beni kot tani
Psh dicka qe ti thu me streson? E thua ose per punen ose per dicka qe nuk te pelqen ta bosh ose perton ta bosh! Dhe ti nuk thua qe sme pelqen puna por thua puna ee me strresoi kjo esht shprehja gabim!

Se jam ne pune ?

Mar makinen bëj xhiro dhe kam deshirë te jem vetëm,por njekosisht jam shumë e dobët dhe vetëm qaj deri te m'kaloi nervoza (stresi)!

Back
Lartë