Me vdiqe ndaje mendjen ke do me lesh mua se e di qe ty te duan te tera po une si tja bej ????Edhe une. View attachment 114369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me vdiqe ndaje mendjen ke do me lesh mua se e di qe ty te duan te tera po une si tja bej ????Edhe une. View attachment 114369
Sme do asnjera jooo.Me vdiqe ndaje mendjen ke do me lesh mua se e di qe ty te duan te tera po une si tja bej ????
Ufff as ty ??Sme do asnjera jooo.
Se di. HmmmmmUfff as ty ??
Kush po na i mer gocat?
Ufffff kujt ti biem o paku trego ???Se di. Hmmmmm
Edhe unë si ty,por vetëm se eci në këmbë ?Kufjet në vesh.....marr biçiklen dhe bej xhiro neper Athine ......
Edhe unë si ty,por vetëm se eci në këmbë ?
Në ver dal me biçikletë,në dimër ja çfryj rrotat,se them po iki për pambuk për dimër ???Me pelqen ecja ne biçikletë se harroj merzine e merrem me vemendjen e rruges
Ka rrota me thumba mi Moz, qe mos ikesh per pamuk ?Në ver dal me biçikletë,në dimër ja çfryj rrotat,se them po iki për pambuk për dimër ???
Në ver dal me biçikletë,në dimër ja çfryj rrotat,se them po iki për pambuk për dimër ???
Ktu duhet me zinxhirë në dimër ?Ka rrota me thumba mi Moz, qe mos ikesh per pamuk ?
She si bo sikur o n polin e verriut?Ktu duhet me zinxhirë në dimër ?
???S'ka Athina dimrin tuaj .....ja kete moment me nje bufan te holla ....15 grade eshte
-7 bro ???She si bo sikur o n polin e verriut?
Sa o temp tashi jasht ?