• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë bën një burrë i dashuruar?

Pa na trego cdo bente nje mashkull?
Nje mashkull i dashuruar, eshte ne gjendje ta marr per grua nje goce qe shet hamburgera, por nje femer sdo e merrte per burre pothuajse kurre nje mashkull qe punon aty. Perjashtime mund te kete, por gjithmone flitet in general.

Kresha boy, ma beso qe eshte teme e gjere! Po kjo qe thua ti seshte dashuri!
Dashuri eshte ta besh te pamunduren te mundur edhe te te mos ta ndjeje as per llogjiken tende e jo me per te tjeret :)

Kresha boy, ma beso qe eshte teme e gjere! Po kjo qe thua ti seshte dashuri!
Dashuri eshte ta besh te pamunduren te mundur edhe te te mos ta ndjeje as per llogjiken tende e jo me per te tjeret :)
Sigurisht se eshte e gjere, une ta mora nje shembull meqe pyete.
Smund te thuash nuk eshte dashuri kur sot ke njerez meshkuj dhe femra qe deshirojne partneret e tyre te jene te shkolluar, disa fshehin punen qe bejne sepse u vjen turp, keto jane realiteti i hidhur sot loqko, smund ti mbyllim syte.
Dhe nuk ishte tema se cka eshte dashuria, sepse ajo fjalia jote e fundit qendron per te dyja palet. Tema apo ajo cka une doja ta di ishte se cka eshte ajo gje qe nje mashkull e ben kur dashurohet e nje femer se ben ta zeme. Sepse ndisa raste te dashuruarit veprojne njelloj, por finalzimin dhe metodat i kane te ndryshme. Nuk funksionon njelloj truri i nje te dashuruari sic funksionon i nje femre te dashuruar jo, se paku keshtu une mendoj

Femra nese eshte e dashuruar, ate qe pa shkolle e ben me shkolle, ate qe eshte pa pune e ben me pune , del kundra familjes vet dhe shkon ne nje dere te re vetem e vetem te jete me ate qe i don zemra! Nga nje njeri me vese te keqija te ben njeri me vese te mira, problemi eshte: qe ka meshkuj qe nenvleresojne faktin qe dikush i do , hajt se e kam ne xhep si bie pastaj?
Ndaj them eshte e gjere ,smund ti fusim te tere ne nje thes ( si meshkujt edhe femrat) meqe deshe shembuj!

Femra nese eshte e dashuruar, ate qe pa shkolle e ben me shkolle, ate qe eshte pa pune e ben me pune , del kundra familjes vet dhe shkon ne nje dere te re vetem e vetem te jete me ate qe i don zemra! Nga nje njeri me vese te keqija te ben njeri me vese te mira, problemi eshte: qe ka meshkuj qe nenvleresojne faktin qe dikush i do , hajt se e kam ne xhep si bie pastaj?
Ndaj them eshte e gjere ,smund ti fusim te tere ne nje thes ( si meshkujt edhe femrat) meqe deshe shembuj!
Andaj une ne fillim te thash :

Perjashtime mund te kete, por gjithmone flitet in general.

Ate qe ben dhe nje mashkull i padashuruar terheq karron perpara nese o burre nese flasim vec mashkull ben zikzake per me majt mire me krejt

Back
Lartë