Po patjeter dhe imagjinata eshte art me vete per te perceptuar nje imazh ne shume kuptime.?Jo jo , qe te shohesh diellin duhet te jete sa me e ngushte vrima?
Po nejse , se artin cdokush e kupton sipas menyres se tij?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po patjeter dhe imagjinata eshte art me vete per te perceptuar nje imazh ne shume kuptime.?Jo jo , qe te shohesh diellin duhet te jete sa me e ngushte vrima?
Po nejse , se artin cdokush e kupton sipas menyres se tij?
Hi daculi ??
Rendesi ka qe u bere kurioze?Po patjeter dhe imagjinata eshte art me vete per te perceptuar nje imazh ne shume kuptime.?
Se humb qetesine une jo. Vishu si te duash. ?Ok erdha, Po vesh pantallona te gjata dhe te gjera ?ta shikosh ndeshjen me qetesi.?
Mbaje ca dite qe te te kujtoj dhe un se po e nderrove direkt do jem un qe te kam harruar ??Rendesi ka qe u bere kurioze?
Do te mbaj mend si femra e pare e forumit qe me pyete per avatarin, pastaj do e ndyshoj?
Pse ca ke mangut ti,? ?Se humb qetesine une jo. Vishu si te duash. ?
Pa merak , nuk dua te shkaktoj trauma?Mbaje ca dite qe te te kujtoj dhe un se po e nderrove direkt do jem un qe te kam harruar ??
Skam gje mangut por kam kontrollin ne rregull. ?Pse ca ke mangut ti,? ?
Pa ruhu ti ate te besh.??Pa merak , nuk dua te shkaktoj trauma?
Isha e sigurt qe po.???Skam gje mangut por kam kontrollin ne rregull. ?
He se po vjen dimri, do vishem me trashe. Do ndjehem pak me i mbrojtur?Pa ruhu ti ate te besh.??
Sa kuptohemi ne. ?Isha e sigurt qe po.???
Vishu me hekur ?He se po vjen dimri, do vishem me trashe. Do ndjehem pak me i mbrojtur?
Jo se s dua te marr pinca me vete , kur te shkoj ne tualet?Vishu me hekur ?
Je me i sigurt.?