• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfar beni? Kur skeni cfar te beni?

u jap nga një çekan të tjerëve, e pastaj u dal ballëhapur të marr goditje, sepse ndryshe s'po mbushem mend ;)

Kur s kam cfare bej , shoh anetaret qe jane online. Me ben pershtypje , qe disa rezultojne me 0 postime , 0 reagime , 0 pike . Ndonjihere dalin edhe inbox . Dashur pa dashur me lind nje pyetje instiktive ne koke ... stafi yne i nderuar , a nuk kujdeset per keto fenomene apo thjesht rrine me fshese ne dore dhe pastrojne rrugen qe u ka caktuar bashkia?. ?
Jo per gje , po kot nuk i paguajme taksat tek kryetari lali @centos ?

Kur s kam cfare bej , shoh anetaret qe jane online. Me ben pershtypje , qe disa rezultojne me 0 postime , 0 reagime , 0 pike . Ndonjihere dalin edhe inbox . Dashur pa dashur me lind nje pyetje instiktive ne koke ... stafi yne i nderuar , a nuk kujdeset per keto fenomene apo thjesht rrine me fshese ne dore dhe pastrojne rrugen qe u ka caktuar bashkia?. ?
Jo per gje , po kot nuk i paguajme taksat tek kryetari lali @centos ?
O ti paske shum pun kur spaske ca me bo,ma mir puno sdo kesh kaq pune?

Hala nuk ka ardh aj momenti mu ul niher e me thon uhaaa spo di qka me bo ..????Po he loqko

O ti paske shum pun kur spaske ca me bo,ma mir puno sdo kesh kaq pune?
Une kam harruar te fishkellej , pervec kesaj nuk eshte higjenike te fishkellej me gishta.... si do e shtyj oren une .. he me thuaj ? ?

Back
Lartë