• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfar artikuj do bleni me shkronjen e pare te personit siper jush?

Atehere, kontrollo emocionet kur shkruan. Bashk nuk njihemi.
Pac dite, jave e muaj te mbare. ?
Respekto lojen,nese nuk e di si eshte mesoje,respekto cdo antar qe eshte lart apo posht teje si ta duash ti duke len menjan simpatit apo antipatit qe ke.
Dite te bukur dhe jete te bukur gjithashtu ?

Respekto lojen,nese nuk e di si eshte mesoje,respekto cdo antar qe eshte lart apo posht teje si ta duash ti duke len menjan simpatit apo antipatit qe ke.
Dite te bukur dhe jete te bukur gjithashtu ?
Un kam respekt per ty.
Shoh qe eshte nevoja te te them se..
Mar si keshille c'do gje qe lexoj ne forum,(edhe pse 95%e tyra skan lidhje me mua, por i mar indirekt) kshu edhe cdo fjal tenden.
Nga sot do kem parasysh ku dhe si shkruaj, mjaft te jem mrena rregullave qe kurr ne jete si kam shkel.
Nejse!
Dita esht e gjate dhe perfshirja ne biseda me tipe e karaktere te ndryshem njerezish aso i mungoi askujt.
Paç paqe e diten blu. ?

Un kam respekt per ty.
Shoh qe eshte nevoja te te them se..
Mar si keshille c'do gje qe lexoj ne forum,(edhe pse 95%e tyra skan lidhje me mua, por i mar indirekt) kshu edhe cdo fjal tenden.
Nga sot do kem parasysh ku dhe si shkruaj, mjaft te jem mrena rregullave qe kurr ne jete si kam shkel.
Nejse!
Dita esht e gjate dhe perfshirja ne biseda me tipe e karaktere te ndryshem njerezish aso i mungoi askujt.
Paç paqe e diten blu. ?
Besoj se me kuptove me shume nga ajo ca u pergjigje,gjithsesi pac dhe ti nje dite sa me te bukur. Respekte per ty e di shume mire ti.?

Back
Lartë