• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cavani flet lidhur me kalimin e mundshëm tek Inter

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Skuadra italiane, Inter, është duke kërkuar një lojtar për fazën ofensive, dhe nga emrat që janë përmendur më së shumti janë ata të Romelu Lukaku, Edin Dzeko por edhe Edinson Cavani.

Cavani, i cili luan me PSG, ka komentuar së fundmi këto zëra, duke hedhur poshtë secilën mundësi që të kalojë tek Inter.

“U kam thënë tifozëve dhe i kam premtuar vetës se unë do të qëndrojë tek PSG deri në fund të kontratës sime. Kjo është e qartë” ka thënë Cavani, transmeton lajmi.net.

“Në të ardhmen, unë mund të vendosi të kthehem në Uruguai, por futbolli nuk varet vetëm nga unë, pasi ekzistojnë edhe skuadrat dhe tifozët” ka thënë tutje lojtari.

“Di vetëm se do të vazhdojë të jap maksimumin tim për PSG, pasi pas gjashtë viteve, Paris është shtëpia dhe familja ime” ka thënë tutje Cavani.

Kontrata e Edinson Cavani me skuadrën e Paris Saint Germain skadon në vitin 2020. /Lajmi.net/

Shkruar nga: taulantg

Back
Lartë