• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Boban me lajm të rëndësishëm për tifozët e Milan, lidhur me Modric

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Skuadra e Milan është ajo që së fundmi ka distancuar vetën në raport me shërbimet e Luka Modric, duke thënë se nuk do të jetë e gatshme të nënshkruajë me lojtarin.

Ishte Zvonimir Boban ai që ka përsëritur qëndrimet e Paolo Maldini, duke thënë se ‘Rosoneri’ nuk do të sigurojnë shërbimet e Modric.

“20 ditë më herët Maldini ka deklaruar se Modric nuk do të jetë një lojtar i Milan” ka thënë Boban për ‘Gazzetta dello Sport’, transmeton lajmi.net.

“Por, dua të përsëris se lojtari më i mirë në botë për edicionin e kaluar, nuk do të jetë lojtari ynë” ka thënë tutje kroati.

Afati kalimtar në Spanjë mbetet i hapur deri më 2 shtator, por duket se kjo nuk do t’i hyjë në punë Milanit. /Lajmi.net/

Shkruar nga: taulantg

Back
Lartë