Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
Totalisht pro.
E shof si zgjidhjen me te mire per ata cifte,qe per nje arsye apo tjetren,smund te kene femije.
Madje do ishte bukur,qe cdo cift femijen e dyte ta biresonte.I ndryshon jeten nje femije dhe zoti te mbulon me bekime ?
Un jam pro o cuni @Vinjol it sa qeke rrit mer horr ?
nese ske mundesi te besh vet fmi ose partnerja te biresosh nji jete eshte kryeveper ska asgjo tkeqe kush eshte kundrra ka mendimin e vet por qe ska pik llogjike ??
@Cuni gush pullumi do kesh sukses respekte vllai? po te jap nji tem; Kush Eshte Kulmi I Respektit ?
Ne leter te gjithe thone pro.
Njoh çifte te martuar me vite dhe nuk kane biresuar. I vret opinioni, ka burokraci te shumta etj etj.
Megjithate duhet adoptuar, i jep doren nje femije te rritet me dashuri prinderore dhe te gezoje e jetoje si gjithe femijet e tjere.
Une gjithmone ne familje mendoja qe jam e biresuar. Se di pse ?
Sidomos kur me bertisnin.
Dhe PO!! Jam Pro Biresimit. Nese do kem mundesi ne te ardhmen me deshire do biresoja nje femije nese zoti nuk ma dhuron. ?
Votoni ne fb time po jo po jo po jo po ? varet nga gruaja qe ke lol se kto te sotmet mbajn qen e mace se po pollen u rritet mulla bebi u prish xixen u bje suma ?
Adoptim (birësim) do të thotë, që ju birësoni ligjërisht një fëmijë, i cili nuk është fëmija juaj. Pas kësaj, prindërit adoptues janë nga ana ligjore prindërit e fëmijës. Që nga momenti, në të cilin ju adoptoni një fëmijë, të gjitha marrëdhëniet ligjore të fëmijës, me familjen e tij biologjike (= natyrore), janë të pavlefshme.
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.