• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Bilbao i rrëmben një pikë Realit

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

bilbao-600x350.jpg
Athletic Bilbao ka arritur ta befasojë skuadrën e Real Madridi-t midis Santiago Bernabeut duke barazuar me rezultat 1:1.

Real Madridi gjatë gjithë ndeshjes kishte më shumë nga lojë, por nuk mund të argetoi më shumë se një pikë pasi skuadra baske arriti të shënonte qysh në minutat e para të ndeshjes dhe Real Madridi të barazonte krejt në fund të kësaj ndeshje.

William shënoi golin e parë për mysafirët qysh në minutën e 14 ndërsa ishte Ronaldo devijoi goditjen e Luka Modric duke barazuar rezultatin në minutën e 87, raporton KosovaPress.

Real Madridi me këtë pikë të marrë, pas dështimit të Valencias shton diferencën me Valencian me 3 pikë më shumë, ndërsa janë 3 pikë mprapa Athletico Madrid, të cilët kanë një ndeshje më pak të zhvilluar.

Ndërsa skuadra mysafire me këtë pikë të fituar grumbullon gjithsej 40 pikë duke zënë pozitën e 13-të.

Back
Lartë