Upupupupu do na thone juri e korruptuarME dergo ekzemplarin neser , do dalesh fitues i 200 mije shakave dhe buzeqeshjeve! Mjaftojn!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upupupupu do na thone juri e korruptuarME dergo ekzemplarin neser , do dalesh fitues i 200 mije shakave dhe buzeqeshjeve! Mjaftojn!![]()
Ihaa i bjen per 100 vjet kam fitu big brother me radhe!Nese me tregon S24 ultra ke 24 ekzemplare te pabotuara me nga 24 strofa seicila, 24 perqafime dhe 24 bekime qe te bjere nje burre si une
Qe nga darka gjer ne mgjesUn jam nga fshati i shurdhet ti je nga fshati memec dhe @Urata eshte nga fshati fshesa prandaj bej kujdes.![]()
Pune madhe! Te marr ekzemplarin llafet i merr era!Upupupupu do na thone juri e korruptuarhala pa filluar
Kam besim tek tyIhaa i bjen per 100 vjet kam fitu big brother me radhe!
Dakord jam!![]()
Edhe une kam besim! E di se s've cmim per asgje!Kam besim tek ty
E di qe do ma sjellesh
Ma more kalane nga brenda taniEdhe une kam besim! E di se s've cmim per asgje!![]()
Ose trego ku i mcef vije i vjedh, veq kur i lexon e habitesh!Ma more kalane nga brenda tani
Do bej nje ekzemplare lypes per s24
Sa cop te duhenOse trego ku i mcef vije i vjedh, veq kur i lexon e habitesh!![]()
Mjafton te marr epitetin , poete dhe te te rrezoj nga froni!Sa cop te duhen
Deshirat e tua per mua jane urdher, sikurse deshirat e mia te drejtohem vetem ty xhindit realizues![]()
Bej gati dhuraten dhe do ta shkruaj nje per ty si pjesmarrese fitueseMjafton te marr epitetin , poete dhe te te rrezoj nga froni!![]()
Iku
Po u largua me vullnet te lire dhe me miratim te produksionit shpia e madhe BigBrother-Virtual!
Tash t them m'vje keq nuk gënjej dot.Po u largua me vullnet te lire dhe me miratim te produksionit shpia e madhe BigBrother-Virtual!![]()
JU beni lojen tuaj, secili ne vete gezon forcen e konkurentit ! Te gjithe rrezellini nje pasuri shpirterore qe jeni per tu admiruar!Tash t them m'vje keq nuk gënjej dot.
M'bëhet qefi se ishte konkurent i fort e shihja si rrezik.
Problemi qëndron me kë t merem se vakët ktu![]()
Ne dyja tjeret ngelën tu pufff cepaveKushhh fitoj ktuu![]()
Sa kemi filluar moj akoma prajmi pare nuk edhte mbajtur, as nominime! I vigjilente , na be krenar Shkupi!Kushhh fitoj ktuu![]()
Kuku ishalla fiton Shkupi yeahhSa kemi filluar moj akoma prajmi pare nuk edhte mbajtur, as nominime! I vigjilente , na be krenar Shkupi!![]()