• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Bien Facebook dhe Instagram, përdoruesit raportojnë për probleme të shumta

Na i shpife me kete ironine e semure dhe mllefin qe ke. Kur te kthehen pastaj fillon reportet bresheri. Rri bej forum si rob e boll nxorre vrer.
E para mirmbrema
E dyta eshte fjala per fb dhe insta Dhe modelet.
ku nga forumi une kam vetem nje person dhe eshte mashkull ne fb dhe insta
E treta: shiko punen tende dhe une timen.
E katerta: kaq?

@Ablla nga bazohesh ti apo nga mer guximin ta qush femren lop e plaka moderne edi qe po fyen veten si fillim dhe gjitha me radh turp okScreenshot_20211004-194206_Samsung Internet.jpg

@Rrelse
se tani pashe, po te kishte ndihmu daja me ca te dush, me ke te dush me fol ku te dush dhe me sa te dush, ti e din ?

ne fakt kto jane eksperimente per black out totale …

kush ka lek ne banke asht ma mire ti ktheje ne flori se si dihet ?

une them kush ka lek blen flori, ar..

sdua ta bej kaq dramatike por jeta jone po shkon drejt ksaj varsie totale, dhe natyrisht do kete gjate rruges sabotator, do kete spartakus …

me vjen mire qe e merrni ne gallati i fusni nje grosh edhe nje pordhe nga mrapa ?

Back
Lartë