• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi.

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Pyetje per femrat/ meshkujt
Sa i besoni loteve te nje mashkulli/femre?

Ne pergjithesi meshkujt nuk qajne per te arritur dicka sepse iu ulet sedra :p

nk qaj per meshkuj se kam ne tip . por kur behet fjal per mikun tim sot ende mbas 5 vjetesh qaj si ate dite :( , femrat qajn shpesh her per te mashtru dhe shpesh here se jan mashtruar , por meshkujt kur qajn qajn se e ndjejn , dhe po i besoj lotve te tyre

Pse e ktheni nje teme te tille ne loje.
@Eniueda permbaju temave pls dhe jo vetem tek kjo.

Tema: besimi eshte baza e cdo gjeje. Une per vete nuk besoj. Ne ditet e sotme njeriu eshte i afte per te manipuluar sipas mides dhe si i konvenon. Familja te vetmit ku besimi eshte qorrazi :)

E urrej ta pranoj.
Por lotet e femres jan si lot krokodili.
Kurse lotet e mashkullit jane te sinqerte.

Per mue ska lidhje hic nese nuk t’besoj nuk ma ndrrojn menjen ‘lotet’ , por di me than qe lotet e femnes cuditrisht mprekin shume noshta ngaqe jam kan pak ‘cun mami’ ??

Ja k’to Djem mamash gjoja ?‍♀️?

Ps...Nuk ju besoj fare , I besoj sjelljes ne pergjithesi jo loteve ... nese perputhen me sjelljen atehere e vleresoj shume .

Eshte pothuajse njelloj kur vdes dikush , Sa jane gjalle mbyten e Nuk te flasin me goje ... e kur vdes vijne e derdhin lot krokodili... hipokrizi ?

Ja k’to Djem mamash gjoja ?‍♀️?

Ps...Nuk ju besoj fare , I besoj sjelljes ne pergjithesi jo loteve ... nese perputhen me sjelljen atehere e vleresoj shume .

Eshte pothuajse njelloj kur vdes dikush , Sa jane gjalle mbyten e Nuk te flasin me goje ... e kur vdes vijne e derdhin lot krokodili... hipokrizi ?
S’mun ta bash ate lloj krahasim yll , me dhimbjen e vdekjes nuk krahasohet asilloj dhimje ishalla s’te provo zoti , nuk po thom qe nuk ndodh edhe sic e thue ti edhe qe ka lot krokodili qe thot burrelsja po duhet me kan shum aktor/e menoj une ☹️

S’mun ta bash ate lloj krahasim yll , me dhimbjen e vdekjes nuk krahasohet asilloj dhimje ishalla s’te provo zoti , nuk po thom qe nuk ndodh edhe sic e thue ti edhe qe ka lot krokodili qe thot burrelsja po duhet me kan shum aktor/e menoj une ☹

E perse Nuk mund Ta bejme k’te lloj
Krahasimi... Nuk te ngjan hipokrizi qe tere jeten ta Kesh dike Hasem e ne mort te vije e te Te qaje... se gjoja Po i dhemb per ty ?!

Aktrim eshte te hudhesh lot
Fallco si ne k’te rast ...se dikush qe te konsideron njelloj si gjalle edhe vdekur, eshte me e sinqerte... packa situates.

• Pëlqej
Reactions: Zap
E perse Nuk mund Ta bejme k’te lloj
Krahasimi... Nuk te ngjan hipokrizi qe tere jeten ta Kesh dike Hasem e ne mort te vije e te Te qaje... se gjoja Po i dhemb per ty ?!

Aktrim eshte te hudhesh lot
Fallco si ne k’te rast ...se dikush qe te konsideron njelloj si gjalle edhe vdekur, eshte me e sinqerte... packa situates.
Po sikur te qaj qe si kerkoj dot falje ne kohe per gabimet e bera ?!?

Eshte bere pishman thuan ti ... loool

Prape per mua eshte e kote perderisa pala e tjeter nuk egziston me .
Nejse e kisha te lotet qe sjan gjithmon fallco po burrat ne ato 2 3 rast qe qajn ne jet eshte qarje qe buron nga zmr !

Back
Lartë