• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi kerkon durim, durimi kerkon besim

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

Besimi dhe durimi jane te nderthurura. Per te besuar, duhet te kemi durim me te tjeret dhe te shohim se si shfaqen me kalimin e kohes. Per te pasur durim, duhet te besojme se gjerat do t'shkojne mire. A besoni gjithashtu se kjo shkon ne te dyja drejtimet?

Heeeeeh ca teme:

@Liber8, Une mendoj kshtu pasi kam hasur ne disa gjona t’cilat me kan prekur ne besim dhe te cilat m’kan bo me humb durimin.
Dmth te 2/ja jan te nderlidhura njera me t’jetren, vetem ce durimi i ka brinat e vogla Kur eshte besimi ne pytje!

Heeeeeh ca teme:

@Liber8, Une mendoj kshtu pasi kam hasur ne disa gjona t’cilat me kan prekur ne besim dhe te cilat m’kan bo me humb durimin.
Dmth te 2/ja jan te nderlidhura njera me t’jetren, vetem ce durimi i ka brinat e vogla Kur eshte besimi ne pytje!

Pajtohna me ty nanush. Une ia kisha shtu edhe nje kesaj. "KOHEN"

Edhe pse, koha eshte matesi apo treguesi me i drejti/sakti, prap nderlidhet me durimin. Per me prite kohen me tregu dicka, duhet durim. E per me pas durim, ti duhesh me pas besim se KOHA do t'tregoje.

Pajtohna me ty nanush. Une ia kisha shtu edhe nje kesaj. "KOHEN"

Edhe pse, koha eshte matesi apo treguesi me i drejti/sakti, prap nderlidhet me durimin. Per me prite kohen me tregu dicka, duhet durim. E per me pas durim, ti duhesh me pas besim se KOHA do t'tregoje.
Atehere kur ja jep kohen edhe besimin 2 vite ben te pa munduren te mundur dhe te pa beren te bere atehere ska vend per kohe, por Egoizmi merre me vete pabesite dhe mendjemadhesite duke u bazuar ne besimin ose dashurine qe ju eshte dhe dhe besuar.

Atehere kur ja jep kohen edhe besimin 2 vite ben te pa munduren te mundur dhe te pa beren te bere atehere ska vend per kohe, por Egoizmi merre me vete pabesite dhe mendjemadhesite duke u bazuar ne besimin ose dashurine qe ju eshte dhe dhe besuar.

Mendoj se gjithmone ka vend per kohe, nese jo per sukses apo arritje te nje qellimi t'caktuar ne ate moment, do te jete nfavor tendin ne nje te ardhme, qofte te afert apo te larget.
Sa te jesh ne te verteten, ti cdohere do te jesh fitues, pa marre parasysh dëmit.

Mendoj se gjithmone ka vend per kohe, nese jo per sukses apo arritje te nje qellimi t'caktuar ne ate moment, do te jete nfavor tendin ne nje te ardhme, qofte te afert apo te larget.
Sa te jesh ne te verteten, ti cdohere do te jesh fitues, pa marre parasysh dëmit.
Kur njeriu gabon nga egoizmi duke menduar me ja fut t’jetrit ne fakt ja ka fut vetes.

Kur njeriu gabon nga egoizmi duke menduar me ja fut t’jetrit ne fakt ja ka fut vetes.

Egoizmi eshte nga shkaqet e mendjemadhesise. Egoizmi ka rrezu shume mbreter, ka shkaterru shume shtepi, shume dashuri !

E sakte ne shkrim e sakte ne mendim e veshtire te behet e te rrealizohet ....

Back
Lartë