• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Beni Nje Tregim Me Emrin E Antarit Siper...

eshhhh tregimi per amoren timee hahaha si ka fillu haha duke bere shaka e dije pas nje miresi e dashuri pa hile e pa rena.me mori sikur isha amorja e saj e me bien ne pv e me thot po kuu je me ke mungu shummm amoreee e une duke u cudit ca thot kjo e duke be shaka me pas kur me tha psee more nuk je amorja imee ti aaaaaaa je goca aaaa .me pas vazhdoi keshtu duke qesh duke u mar me nervat e njerzve qe I shihni se ishin te ligj apo kur donin me u fut ne mes nesh nuk linin kend me u fut ne mes .kan kalu gati 2 vjet e serisht jemi amoree me njera tjeter serisht kemi nje zemer kur na mungon apo mundin dicka ku te flasim dhe te shprehem ehh ca te tregoj per amoren time une e kam dashuriii kete amoreeeeeeeeeeee e krejt chati r merte vesh se erdhi amorja imeee te duaaaa asnje e askush nuk hyn dot ne mes nesh sepse jemi nje te dua gafore e bukurrrr?????????????

eshhhh tregimi per amoren timee hahaha si ka fillu haha duke bere shaka e dije pas nje miresi e dashuri pa hile e pa rena.me mori sikur isha amorja e saj e me bien ne pv e me thot po kuu je me ke mungu shummm amoreee e une duke u cudit ca thot kjo e duke be shaka me pas kur me tha psee more nuk je amorja imee ti aaaaaaa je goca aaaa .me pas vazhdoi keshtu duke qesh duke u mar me nervat e njerzve qe I shihni se ishin te ligj apo kur donin me u fut ne mes nesh nuk linin kend me u fut ne mes .kan kalu gati 2 vjet e serisht jemi amoree me njera tjeter serisht kemi nje zemer kur na mungon apo mundin dicka ku te flasim dhe te shprehem ehh ca te tregoj per amoren time une e kam dashuriii kete amoreeeeeeeeeeee e krejt chati r merte vesh se erdhi amorja imeee te duaaaa asnje e askush nuk hyn dot ne mes nesh sepse jemi nje te dua gafore e bukurrrr?????????????
A ma perkthe tash AMore:p ?

Na ishte nje here vogla
Them vogla Sepse keshtu ka qejf ti therrasim
Rastesisht nisem Te komunikonim,me pas per shkak Te aksesit qe kishim ne chat u afruam me shume me njera-tjetren
Nisem Te bisedonin,diskutonim kur ishim mire apo keq...
Qeshnim me njera-tjetren
Kohet e fundit eshte merzit me mua sepse sikam kushtu vemendje aq shume...Per shkak se mi ka marr mendt lali vet
Por perseri e kam xhan,moter voglen...Sepse ka nje pasterti Te madhe ?
Te duaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ky ka përralla për këtë
Zhduken gërmat përballë abetares.

Na ishte nje vajz....
Diku koh...me par... u bo pjes e nje bote te huaj midis germave ajo lundroi por vetem milon dashuroi e embel, e bukur, me rrelat mbi supe Emrin e ndrroi dorin rrelsen kerkoj ?

Back
Lartë