• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Behu i mire,jo budalla.....?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Faza e rindertimit pas krizes se shkaktuar nga koronavirusi paraqet gjithashtu nje,
mundesi per te ndertuar nje
“Normalitet te ri”
Me gjitheperfshires,dhe te qendrueshem,

“Te jemi te mire,tregon qe nuk jemi budallenj.

Kjo sepse ne jemi ata qe ndertojme per te zgjatur,per te fituar kampionatet,
dhe jo vetem disa ndeshje.
Nga ana ime,une mendoj qe te miret,
ata reale,do ta gjejne gjithmone hapur deren time.”
???

Budalla eshte ai qe menon se i di tgjitha ? Sjam tall kurr as kam oer ta bo nai here @ANABELA tgjithe jemi nga pak budallej lal dikush me shume dikush me pak edhe kshu eshte per cdo gjo tjeter ?

Behu i mir dhe jo budalla. I miri zakonisht bie viktimë nga naiviteti i tijë se shikon gjithmonë anën e mirë dhe jo ate te keqen. Me saktë mund te thuhet kthehe dy her te mirën kurta bejn dhe kur ta bejn te keqen bëj te mallkojnë vetëm per ate ca bën. Gjithashtu per budallain : Ikin shumë veta me shprehje hapi rrugë budaillait por po behen kaq shumë budallain sa kanë bërë trafik te madhe edhe nuk fund është halli ti qe je i mençur ngelesh pa kaluar.

Ehhhh une jam i mire budalla ( kur du ) edhe skërlat kur du ? kshu mthot shoku im o scarlat ???????

Back
Lartë