• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Baza e jetës është respekti!

Njerezit thone bej si them une mos bej si bej une.
Te gerricin palcen e shpirtit sa nuk mbane me dhe kur u kthehesh ne te njejten menyre te tregojne me gisht!
Respekti ekziston kur eshte reciprok, ndryshe kthehet ne nenshtrim!
Bote interesi sikur e thote dhe @Leksi
Ja ketu me kupto ti mua , sot nuk ka respekt nese nuk ka interes

Ktu desha te vija une !
Por une mendoj ce kur i shpreh dikujt dashurine dhe rrespektin ta marrin per dobesi!
U hypen pak vetja ne qef disave. Ndihen te rendesishem dhe u rritet mendja. Kjo vjen prej formimit te dobet dhe edukates familjare te çale qe kan marr. Nje njeri me tabiat te mire nuk i ben keto gjera. Prandaj gjysherit tane dikur, shikonin mire ku jepnin e merrnin nuse apo ke pranonin per dhenderr. Shikonin prejardhjen e familjes sepse sado i keq te ishte nusja/dhendrri edukaten dhe kulturen familjare do e percillte te berznia e re.
Bajrak, od e konak nuk kan qen kote ateher.

Ne disa raste me mire indiferente mendoj . per te respektuar vetveten piksepari sepse ka njerez qe perfitojne nga respekti yt dhe kerkojne me teper ...

Respektin per tjetrin e kam primar ne jete, por ne momentin kur nuk trajtohem njelloj nga personi tjeter e nderpres "marredhenien" me te. Pa e "pergojuar", pa hatermbetje, pa "mallkime" dhe pa nderlikime te pa nevojshme! Secili ne pune te vet...

Zgjidh :shpull ose boks ?
E di mir se sje ti përderisa mbas gjitha stuhive prap ske firmos divorc dmth sje i luhatur ?
Gjeta veten si sjellje..jo se mendova qe e kishe per mua...skam dyshime per kte...
Por une jam keshtu i lekundur ndonjehere ??

Ne teori te gjithe shtiren per respektin e madh qe gjoja disponojn.
Ne praktik jan duke matur dhe kerkuar greminen me te lart per te te hedhur.?

Per mendimin tim ku ka dashuri ka edhe respekt dhe jo e kunderta sic thote edhe artikulli…. Perderisa respekti shtiret, imponohet , manipulohet etj etj etj duhet patur edhe kujdes qe mos te biem pre e Egos.

Thelbi I jetes per mendimin tim eshte Balancimi I gjerave dhe I mendjes ne pergjithesi .

A Balance of mind is more important then the respect we get .

Per mendimin tim ku ka dashuri ka edhe respekt dhe jo e kunderta sic thote edhe artikulli…. Perderisa respekti shtiret, imponohet , manipulohet etj etj etj duhet patur edhe kujdes qe mos te biem pre e Egos.

Thelbi I jetes per mendimin tim eshte Balancimi I gjerave dhe I mendjes ne pergjithesi .

A Balance of mind is more important then the respect we get .
Fiks qeshin te dun te respektojn se kan nevoj edhe pastaj te kerkojn edhe llugari ?????

zana mduket mu apo ke bo nai pisllik kto kohet e funit ti ? ( me kuptimin e mire ) ?

Back
Lartë