• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Barazia gjinore

Jam shume dakord me barazine gjinore, por me arsyetimin e vetem qe femra duhet te degjoje mashkullin i cili mendon vetem per te miren e saj dhe eshte vetmohues.
keshtu qe ju mbajini te gjitha te drejtat por kuptohet nen survejimin shume dashamires tonin qe mos shkelni ne derrasa te kalbme dhe i thyni fare duke i bo nje dem te madh shoqnise. Edhe njehere keni te drejta sic jane te votoni, te hani e te pini dhe me e rendesishmj ate ekzistoni.
Rrofshin femrat qe duan barazi. :p:eek::eek::eek::lolx:

Ja edhe nje mashkull qe na don te miren ... e kujt do ti vente ne mendje qe eshte @Tiku ..... i Buqes ??
Moj Zane une nuk jam i Buqes po Buqja me ka klientin e preferum sepse kur kam pare pij me lek e kur nuk kam pij pa lek. :p
Tani per temen . ah po cfare po thoshe? :p :p

Moj Zane une nuk jam i Buqes po Buqja me ka klientin e preferum sepse kur kam pare pij me lek e kur nuk kam pij pa lek. :p
Tani per temen . ah po cfare po thoshe? :p:p

Sa kam qeshur ?

Nuk je me DNA mo , por alla shqiptarce ?

Thashe qe na nderove , edhe ne femrat biem dakort me meshkuj te tille dhe ju ecim perkrah , ose ato para ne pas ?

Sa kam qeshur ?

Nuk je me DNA mo , por alla shqiptarce ?

Thashe qe na nderove , edhe ne femrat biem dakort me meshkuj te tille dhe ju ecim perkrah , ose ato para ne pas ?
E mire mjaft tani na bere marketing dhe be proud per me. :p

Ku ka me barazi gjinore e kan mar femrat ne dore powerin shpresoj tna nxjerrin nga humnera qe kemi ren ?se burrat e bon m mullar duhet te marim shembull islanden ku ne postet drejtuse kan ven femra mbas krizes se 2008 qe paten ekomomia flak po u vete ?un jam per ty dhon grave me shum fuqi se e meritojn

Kur do vije ajo dite qe femrat te ndrrojne llambat se meshkujt e shkrete i lajne pjatat ?

Back
Lartë