• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Barazia gjinore

Un jam aq i kthjellët sa të jap siç t kam dhënë leksione ty e tallagjareve virtuale andej çdo herë.Por para se të shtypësh gishtin,lëshosh fjalën, përdore ndonjëherë mendjen,patjetër pa u idiotizuar komplet.

Me ke dhene mua leksione ti ? Ti qenke kokrra e gomarit ... ik tani na le rehat dhe shiko punet e tua .

Komenti I im kishte te bente me temen e jo me ty .

Une them qe femra dhe mashkulli jane te barabarte, problemi eshte se s'ma ve njeri veshin! ?????

Te tere lindim te barabarte ... Perse Nuk e Kuptoni ?! pa dallim rrace apo gjinie dhe ju mos e merrni per ofendim apo percmim, dhe te tere kshu duhet te trajtohemi. : )

Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??

Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??

Te njente Nuk jeni as ju
Meshkujt me njeri tjetrin... dhe sic duket Po e koncepton ne forme te pjerret.

Femra lufton aty ku i behet padrejtesia e kjo vlen per te dyja/gjitha palet , jo qe nuk qenkan/mi te barabarte .

Jo vallaj, e konceptoj bukur une, i kam vu lavjerrsin ?

Thjeshte mvaret kush si e kupton.. Gjithesesi, peace & ju rujt Zoti se mezi ju kemi ?

Jo vallaj, e konceptoj bukur une, i kam vu lavjerrsin ?

Thjeshte mvaret kush si e kupton.. Gjithesesi, peace & ju rujt Zoti se mezi ju kemi ?

He nje here Ta shikojme ?

Une them ta ndajme pjaten e fasuleve te barabarte ... ti me thuan jo mua me takon pjata me e madhe se jam mashkull .. tani qysh kjo shkonka ne favorin tend ?! Meqe thuan qe barazia nuk na favorizonka ne femrave .

Sic duket ngaterron konceptet e barazise e kjo sigurisht qe varet edhe nga ambienti & mentaliteti ku je rritur apo jeton.

Jo pjaten ta jap te teren une, se si femer qe je ke perparesi..

E shikon qe nuk jemi te barabarte? ?

Jo pjaten ta jap te teren une, se si femer qe je ke perparesi..

E shikon qe nuk jemi te barabarte? ?

E respektoj k’te xhentilesen tende ne k’te rast ?

Po sikur te dy te aplikonim per nje pune , ku do te na siguronte te ardhmen pergjithmone .. nderkohe qe jemi komplet dy te panjohur :

A- do beje te njenten gje
B- do insintoje qe duhesh Ta marresh ti sepse Je mashkull dhe te takon
C - ta fitoje kush e meriton

Zgjidh ?! ??

Back
Lartë