Largohu që këtu do infektohesh me idiotizëm.As ketu sqenka x te komentuar
/ me kerkon nje teme x relax pa zhurma ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Largohu që këtu do infektohesh me idiotizëm.As ketu sqenka x te komentuar
/ me kerkon nje teme x relax pa zhurma ?
Her do dëgjosh që jemi her që s jemi t barabartë,do të ç orjentojnë!Largohu.Largohu që këtu do infektohesh me idiotizëm.
/me merr plackat dhe ja fut vrapit ????????Her do dëgjosh që jemi her që s jemi t barabartë,do të ç orjentojnë!Largohu.
Te tere lindim te barabarte ... Perse Nuk e Kuptoni ?! pa dallim rrace apo gjinie dhe ju mos e merrni per ofendim apo percmim, dhe te tere kshu duhet te trajtohemi. : )
Izzy e kom thon sado te medhoja ti bojm po prap ato tuajat e kan lezetin ?????????Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??
Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??
Jo vallaj, e konceptoj bukur une, i kam vu lavjerrsin ?
Thjeshte mvaret kush si e kupton.. Gjithesesi, peace & ju rujt Zoti se mezi ju kemi ?
Jo pjaten ta jap te teren une, se si femer qe je ke perparesi..
E shikon qe nuk jemi te barabarte? ?