• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Barazia gjinore

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

E ndikuar nga tema e @Kiddo dhe nga diskutimet e thella satirohumoristike mendova nje teme ku disi do argumentohet dhe qartesohet idea dhe ideali i Barazis gjinore ne te cilen shpesh insistojm dhe kerkojm me ngulm qe ta kemi por sic dhe vet tregon diskutimi,nuk ja kemi iden reale barazis gjinore.

-Cfare eshte barazia gjinore? Dhe cfare nenkuptojm me te?

-Barazia gjinore eshte 50/50 marrdhenia mes mashkull-femer brenda 100%te saj ne cdo pikepamje apo……?
Ja tju lexojm pak 🧐

Une jam per 50/50 por jo per shfrytezim se kur arrin nje pik sja vlen dreqi ta haj si per femren e per mashkullin,por sigurisht varet dhe nga gjendja e tyre.Ca se kan prblm ca e kan,une e miliardat te kem te kerkoji mashkulli im he me bli kte he ate une e le sepse duket fiks si abuzim.

Une jam per 50/50 por jo per shfrytezim se kur arrin nje pik sja vlen dreqi ta haj si per femren e per mashkullin,por sigurisht varet dhe nga gjendja e tyre.Ca se kan prblm ca e kan,une e miliardat te kem te kerkoji mashkulli im he me bli kte he ate une e le sepse duket fiks si abuzim.
Ti te jesh kaq e mire sa thu ia blen vete pa ti kerku 🥴

Po jo pakten pra cdo dite,nje dhurat njeher ne 3 muaj po,pse ste do mbaj une me cigare e kafe? jo po tja coj babit shtepi kollovar ta mbajm e me buke😂
po ja bleve thuj si ke per free kto duhet tme mbash ne pellembe te dores
apo jo mir ja thash migononne , ti shfrytzojm ca dhe ne:p se dicka duhe te japi ne kembin meqe po i jep lek lol

Back
Lartë