• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aventurat...!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Hajdeni miq na tregoni per Aventurat qe do donit te bonit:
Apo qe keni bo.

Une do doja te boja:

1- Te hidhesha me parashut.
2- Te ngitesha ne mal.
3- Te shetisja jasht mbi kafanon e makines.

Ato qe kom ber:

1- shiro me motorr me i mikun tim ka qen momenti ma i frikshem ne jeten time,pasi i kom frik motorrat.
2- xhiro ne det me xheski pasi ne fillim ka qen tmerr per mu por ja dola te mesohesha.?
3- Sex ne shi ?????? aventur me vete.

Pa na tregoni ju tani,por jo tja fusni kot.??

Të provoja sportet ekstreme

Do doja te hidhesha me parashute.(Por kam frike lartesite).
Te beja xhiro me motorr kawasaki ose honda me nje shpejtsi marramendese(uroj ta mesoj nje dite).
Te futesha ne fund te detit te shikoja ndonje oktapod te vogel(por kam pershtypjen se do trembej oktapodi nga une,e jo une nga ai ):):)

--
Une dhe shoqja ime kemi perfunduar njehere duke fjetur ne komisariat,pasi na kishin humbur celesat dhe nuk kishim lek per hotel.Ate nate kemi qen shum te trembura dhe na vinte zor nga vetja,kur sot qeshim sa here e kujtojme.
Kam kercyer ne shi.
Kam hypur ne lisharse qe ishte e lidhur tek nje peme shum e larte,ishte nje emocion i papare(edhe pse kisha frike nga lartesite.
Nuk po me kujtohen per momentin,edhe pse dukem negative bej shum cmendurira kur jam me humor te mire :):)

Back
Lartë