Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Edhe ky nga Fieri?Tani kjo stuhet te jet tem por duhet te jet kategori por meqe skishte dhe un sdija ku ta hapje pervec se ktu.
Dergoni libra me audio , per rritje personale per cfar tju doj qejfi ju ve ja po ju nis un ca
Kto jan anglisht
Kto jan Shqip
Po machiveli nga Fieri po iku dhe ai ishe ti dhe machivelli qe mbanin Fierin . Iku machiavelli ike dhe ti vetem pleqt ngelen ktu.Edhe ky nga Fieri?
Nga astiri oEdhe ky nga Fieri?
He e shikon se dal un gjithmon fajtori pastaj.Pse ja prishni temen ?
Nga astiri fierit ?Nga astiri o
Kush djal ?Jo po djali nevrik jo po djali emocional po normale un them hajde bisedojm ju vini me qellime tjera . Pastaj djali del i keqi
Dajli komshis. Po un moj un e kam ven emrin djal ktu se shikonKush djal ?
Djali un shaka bej se mos e mer per keq ti se dukesh i ndjeshem kshu , nga je njeher?Dajli komshis. Po un moj un e kam ven emrin djal ktu se shikon
Ku t mytemi vetem ky esht zgjuar ?@Deadly ikim se bejm zhurm ktu ?
Ikni se shqetsoni dhe ata te tjeret qe po marin pjes se shikoni sa shum jan. O lere se qenkan tek tema se e ka pagen . Po tregojn rrogen andej@Deadly ikim se bejm zhurm ktu ?
HahahhahahhahhahahahahahaKu t mytemi vetem ky esht zgjuar ?
Sa shakaxhi esht dreqi ?Ikni se shqetsoni dhe ata te tjeret qe po marin pjes se shikoni sa shum jan. O lere se qenkan tek tema se e ka pagen . Po tregojn rrogen andej
Jo moj edhe un shaka bej . Edij ate kengen Fieri qyteti endrrave te mija. Un jam i ndjeshem vetem kur me mashtojn se shaka se kam problem bejm gjith natenDjali un shaka bej se mos e mer per keq ti se dukesh i ndjeshem kshu , nga je njeher?
Hahahha e ka qa aghahaSa shakaxhi esht dreqi ?
Po sa vjec jeni ju keqen xhaxhiKu t mytemi vetem ky esht zgjuar ?
Gezohem qe po i kupton shakat, mjaft me temat per sonde shihemi ne episodin e ardhshem?Jo moj edhe un shaka bej . Edij ate kengen Fieri qyteti endrrave te mija. Un jam i ndjeshem vetem kur me mashtojn se shaka se kam problem bejm gjith naten