• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aplikacioni i vetem qe nuk do te fshije nga telefoni:

Jo se s'më bën mirë, se nuk e përdor fare, por është aplikacion i formatit të madh, që rri kot aty, e sa ngarkon telefonin kot.

Facebook-un dhe google-n.
Jane dy aplikacione qe une nuk i heq dot,pasi me nevojiten dhe me duken te domosdoshme per celularin tim.

Gugëll dhe whp

Aplikacionet që kërkojnë të hynë tek konfigurimet e telefonit, si vendodhja juaj galleria etj, si instaloj asnjëherë.

Mjaft e shitur privatisinë tonë nëpër rrjetet sociale, si facebook na njeh me rrënjë e dhëmballë (kushurinj, familje etj) si edhe pjesa e gmail që të jep të drejtën të kesh një llogari falas, e kushedi se ku shiten të dhënat tona.

Do kisha deshire ti fshija pa perjashtim te tera... dhe vetem te kem contact list dhe mesazhet. ( Si dikur)

Pas nje fare kohe e kupton .. se perse jane sajuar k’shu k’to gjera , dhe prb e medhaja qe shkaktojne. ( qofte edhe NE lidhje me punen)

I kam fshi tgjith pothujse ca ka ajfoni kot se nuk i perdor por i vetmi program qe sdo fshija do ishte safari :p

Google dhe outlook app nuk i heq kurr se me keto te dyja zgjidhi krejt punet qe mduhen me e domozdoshme per mu esht outlooku se krejt punet me te i bej si llogari dergime etj etj me radh nuj jan te dobishem app e tj per mua cfar do lloj te jet

Back
Lartë