• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Antistres.

Unë kam vetëm stres pozitiv. Pra ai që të vë në lëvizje psiko/fizike duke të motivuar. Kjo e parandalon atë negativin.

Doja te di se c'menyre perdorni ju per te hequr stresin e akumuluar gjate dites dhe sa efikas eshte tek ju ai?Shume individe kane si antistres te degjojne muzike,shume te tjere te dalin ne ambjente te medha me njerez,te kapin dicka me dore duke u marr me ate,te hane ushqim etj etj... une per vete kam muziken degjoj pafund muzik derisa veshet e mi ?? dhembin.
Ndoshta tingëllon çuditshëm, mendoj se një femër mund të jetë antistres për mua :p

Ndoshta tingëllon çuditshëm, mendoj se një femër mund të jetë antistres për mua :p
Normal qe po,nese nuk eshte kukull porcelan nga ato qe bejn levizje mekanike ? normal qe nje femer me nje buzeqeshje te sinqert apo nje bised te till mund te behet fare leht antistresi i nje mashkulli qe di te vlersoj cfare i ofrohet.

Normal qe po,nese nuk eshte kukull porcelan nga ato qe bejn levizje mekanike ? normal qe nje femer me nje buzeqeshje te sinqert apo nje bised te till mund te behet fare leht antistresi i nje mashkulli qe di te vlersoj cfare i ofrohet.
Ashtu është, femra antistres për mashkullin dhe mashkulli antistres për femrën. Për fat të keq sot mendojnë diçka materiale e jo partneritetin :p

Ashtu është, femra antistres për mashkullin dhe mashkulli antistres për femrën. Për fat të keq sot mendojnë diçka materiale e jo partneritetin :p
Me ate lloj ambjenti dhe niveli qe te zgjedhesh te tilla pesime dhe mesime do kesh.?
Eshte per te ardhur keq qe shume njerez te pafajshem etiketohen tek turrma e uritur pasi thjesht disa njerez te tjere pertojn te bejn seleksionimin e katigoris.?

Antistresi im eshte vete jeta .....me jep motiv per cdo gje ...eshte personi qe ndjen shpirti ma mbush ate shpirt ...jane motra e vellai jetojme per njeri tjetrin ...jane nipat e mbesa ...jane vazhdimi ....antistresi im eshte sic e thashe eshte jeta ime

Kohet e fundit sikur stresohem dhe pa arsye. Mundohem te mos e shpreh por eshte gati e pamundur. Dhe gjerat me te vogla per mua jane problem i madh.
E kaloj me nje bisede me veten dhe mundohem ta kaloj. E saaa me duhet te kaloj. ?

Kohet e fundit sikur stresohem dhe pa arsye. Mundohem te mos e shpreh por eshte gati e pamundur. Dhe gjerat me te vogla per mua jane problem i madh.
E kaloj me nje bisede me veten dhe mundohem ta kaloj. E saaa me duhet te kaloj. ?
të duhet një Brad Pitt-i për antistres :p

Sinqeriteti eshte antistresi im me i madh,pasi me largon cdo dyshim,frik,pasiguri mendore duke me dhen shpres dhe shtys per pozitivitet dhe perparim jete.

Back
Lartë