• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Antarit siper mund ti besh vetem 3 Pytje!

Moj qysh mace jam un tu ta lyp ty publikisht jo ri mua :p ma li iher ta vej 3 tme metesh dy her borxh e kjo sa me hap oreksin

Cila do te ishte arsyeja qe do te hiqje dore nga forumi?
Cfare te shtyn te futesh ktu?
Je penduar ndonjehere per ofendimet qe i ke drejtuar ndonje anetari/je?

???a ti pergjigjem un? ???

1 dita kur do mar n krah engjellin tim ?

2 te bej gallat e te shty kohen tn qe jm me pushime

3skm ofendu noj her qe te pendohem , ah po nqs ma kan bere borxh mir ja km bere dhe s pendohem ??

Jam adhuruese e shpejtesis dhe esht adrendalin me vete , ???

Fmija kur te dali ne drite te shohim ???

Zemrat e kujt po thy lale ? ??Skam thon naj her jam beqare ??

C'fare te inspiron per te qene kaq e qeshur??
E mbani inatin gjate kundrejt nje personi?
I ngjan ndonje aktorje hollywoodi??

1. je xheloz/e
  2. do te dilje me ndonje antar/e te forumit per nje date?
  3. a mendon ndonjehere per antaret e forumit?

1.Jam pak,por nuk e shpreh.
2.S'mund te them jo,pasi nuk i dihet.
3.Mendoj ndonjehere se c'fare pergjigje me ka kthyer x apo c'fare komenti me ka kthyer y;)

• Pëlqej
Reactions: Zap
1)Cfare dmth ka nofka, arsyeja perse e keni zgjedhe?
2)Si arrini te largoheni nga zenka kur ndodhe ne mes te dy personave qe i do?
3) A do tkishe pranuar ta dhurosh veshken per te shpetuar nje jete?

Respektone temen, pyetjet i kam bere, duhet pergjigjur. Meqe personi para meje nuk eshte me, pyetjet sduhet bere x anetarit qe ti deshiron sepse eshte nje teme e tille, ndaj postimet do fshihen.

Pse nuk ju pergjigje pyetje po i mshin mesazhet e mia pik se pari respecto ti temen jo te fshish

Back
Lartë