• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Anëtari më i debatuar.

Cili mendoni se është anëtari/a që shpall më shumë debate ?

• Gjithsej votues
    25
Ca kan me ty keta,? ?
Budalliqe kote kan!
Pra fakti qê tjt më thot muaa , pse nk merr specalizm për virtualitet, unê e marr ofendim!
Edhe meloo qê kapet me tan, se ner tema i jap mendimin tem, pa.zbukur fjalet, kjo jam unê kshu jam unê!
Edhe kush e gjen veten te shkrimet e mija nk asht faji jem!
Kte kan se jan msu me ja përkedhel egon, po tek unê e kan sh gabim!
Të pakten un kurr nk i km than qê shiko se ke nevoj për psikolg, shiko se ti ke urrjejtje brênda vetes, apo jo?!
Du me mbyll me kaq sepse mendoj që nk ja vlen asnji germ

Kurrë mos humb kohë në debate pa kuptim..
Ka njerëz që nuk e kanë aftësinë për të kuptuar koncepte të thjeshta dhe të tjerë që kanë një ego të sëmurë saqë e vetmja gjë që duan, është të kenë të drejtë.
Ndaj nuk du me humb kohê në diskutime shterpe.
Koha është e çmuar ???
Tê përshêndes dhe të falenderoj ?

Budalliqe kote kan!
Pra fakti qê tjt më thot muaa , pse nk merr specalizm për virtualitet, unê e marr ofendim!
Edhe meloo qê kapet me tan, se ner tema i jap mendimin tem, pa.zbukur fjalet, kjo jam unê kshu jam unê!
Edhe kush e gjen veten te shkrimet e mija nk asht faji jem!
Kte kan se jan msu me ja përkedhel egon, po tek unê e kan sh gabim!
Të pakten un kurr nk i km than qê shiko se ke nevoj për psikolg, shiko se ti ke urrjejtje brênda vetes, apo jo?!
Du me mbyll me kaq sepse mendoj që nk ja vlen asnji germ

Kurrë mos humb kohë në debate pa kuptim..
Ka njerëz që nuk e kanë aftësinë për të kuptuar koncepte të thjeshta dhe të tjerë që kanë një ego të sëmurë saqë e vetmja gjë që duan, është të kenë të drejtë.
Ndaj nuk du me humb kohê në diskutime shterpe.
Koha është e çmuar ???
Tê përshêndes dhe të falenderoj ?
Ne fakt kur te shkruajta ty e bera pa qellim ishte hera e pare qe te shikoja por me terhoqi vemendjen fakti i orgjinalitetit te te shprehurit dhe te shkruajturit pa e perrtypur disa ore fjalen neper goje.
I vlersoj shume njerzit qe nuk mendohen gjate por e shprehin gjithcka qe ndjejn qofte edhe ne menyren e gabuar, njerzit e rrembyer jan njerzit me te sinqert dhe me te pademshem per konceptin tim.
Nuk e di kush ka qen ai qe te ka adresuar tek psikologu por mendoj se nuk e ka bere me te keq mesa duket vizitat qe ka pasur vet atje i kan dhen rezultat?

Te pershendes edhe un ty dhe te uroj vazhdim sa me te bukur dhe sa me large stresit ??

Back
Lartë