Qenke budalleps nga shkrimet e mia dmth?Unë kur te lexoj ty edhe pasi e mbaroj, e rilexoj prap deri sa ta mesoj permendsh. Pastaj me ze gjumi duke peshperit ato qe kam lexuar nga ty ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qenke budalleps nga shkrimet e mia dmth?Unë kur te lexoj ty edhe pasi e mbaroj, e rilexoj prap deri sa ta mesoj permendsh. Pastaj me ze gjumi duke peshperit ato qe kam lexuar nga ty ??
Po kur i sheh fotot qe hedh si te ze gjumi? ?Unë kur te lexoj ty edhe pasi e mbaroj, e rilexoj prap deri sa ta mesoj permendsh. Pastaj me ze gjumi duke peshperit ato qe kam lexuar nga ty ??
Hipnotizohem ?Qenke budalleps nga shkrimet e mia dmth?
Mrapç ??Po kur i sheh fotot qe hedh si te ze gjumi? ?
Turpi eshte per hajdutat. Problemi eshte se veç nje mund te japesh?A eshte turp me ia dhene vetes voten? ?
Me duhen ca komanda? ?
Looooot ????Njesoj si une. ?
View attachment 102310
Të kisha mundësi të votoj më shumë antar, ti do ishte pas imp4ctitI paske nda me dhoma ?
Sesht nevoja jo mos u shpenzo ?Të kisha mundësi të votoj më shumë antar, ti do ishte pas imp4ctit
Do te mbaj me petlla!@Rrelse po fitova antari muajit do na vendosin bashke me i zyre se keto komandat per staff jane besoj. ?
Jo mo jo, fare ?Sesht nevoja jo mos u shpenzo ?
Shume faleminderit ??gjith kanditadet jan njeri me i mire si tjetri un zgjodha @Mignonne