Mue qurA tvotoj veten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mue qurA tvotoj veten?
Tvotova.Mue qur
Ate ate se gjerat tjera e dim qe ja jep ushtarit ??Voten doje te thoje?
Pakut e lokut ja dhash se kane qene me aktiv.?
E mir qe e di?Ate ate se gjerat tjera e dim qe ja jep ushtarit ??
Rrot?Ma e mira ti se kesh ka te tham ta ha zmr po harrova se tsheh burri ???
E mir qe e di?
Babbahahahahhahahaha mas ni viti sme sheh ma ?Daja sig qe e di. Gjithsesi une do pres edhe 1 vite ???
Njehere qe kam zemren tende pak rendesi ka vota . ?Un per dy bashkshortet e mia @EkzoTiiKee dhe @Peperina votova?
Dmth ti jap drejtim tani thua ti ?Babbahahahahhahahaha mas ni viti sme sheh ma ?
ytttttttttttttttttt ... do mbyteni ne ferrr juveee qe tradhetoni gjinin mashkulloreNjehere qe kam zemren tende pak rendesi ka vota . ?
@Llaqi he ke inat ??
P.s u bofsh kaps me ate mallkim ?
Jo jo mos e merr mundimin fare?Dmth ti jap drejtim tani thua ti ?
Jo jo nuk merem me -18
Me marrç te ligat se nga Ferri me merr @Ai_Tipi ma lla Besen mrom .??ytttttttttttttttttt ... do mbyteni ne ferrr juveee qe tradhetoni gjinin mashkullore![]()
Banjon e sistemove?Jo jo mos e merr mundimin fare?
E kam me qels???Banjon e sistemove?
yttttttttttt .... tutjeeee ... largohu tiiii , djallushe mekatareMe marrç te ligat se nga Ferri me merr @Ai_Tipi ma lla Besen mrom .??
Hajde ke e imja nuk te ngacmoj ?E kam me qels???
Ik o daje mos u ngacmo?Hajde ke e imja nuk te ngacmoj ?
Ta jap une forever sboj mrapc kollaj une ?Me marrç te ligat se nga Ferri me merr @Ai_Tipi ma lla Besen mrom .??
ah qorri I lazit tiii??????hahahahaha upsss prit ... me qekan mbush syzet me avull ma bej hallall![]()