Është fjala për këtë muaj,jo muajt që lamë pas...kshu që s'kam faj fare?ku kam qen un aktiv ti ske qen fare kltu ske faj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Është fjala për këtë muaj,jo muajt që lamë pas...kshu që s'kam faj fare?ku kam qen un aktiv ti ske qen fare kltu ske faj![]()
Nderroj voten time, 10/m Dru per dimer ??
ahhhh ktu po ... ke te drejteËshtë fjala për këtë muaj,jo muajt që lamë pas...kshu që s'kam faj fare?
Po un qe kam qen ma aktivi ktu se tgjith ??Ti këto ditë ke filluar të aktivizohesh se ke qenë inaktiv?
ytttttttttttttttt perverseeeeee menja per keq tshkofjala aktiv ne ca kuptimi aa?????????
Do nje shkelm a nje shpulle ti shoqe ??Se di a më gjen viti?
@ABC sa vota kemi të drejtë të japim?
Ec se te vrava me voto mue se ta thej kret
T'a kesh parasysh për muajin tjetër,mos bo mungesa?ahhhh ktu po ... ke te drejte![]()
Mir ti sjell un ne darke voto per mua fjal burri nqs te genjej me thuaj mashtrusEhe....leke o leke pa.lere presionin se ste ben pune! ?
Pullë?Do nje shkelm a nje shpulle ti shoqe ??
T'a kesh parasysh për muajin tjetër,mos bo mungesa?
epo tani ????? pyeta more ae katunare une e uruarytttttttttttttttt perverseeeeee menja per keq tshko![]()
Gjasat jane qe te fitoj une, se e paskam emrin dy here.???Pershendetje !!
Tashme do e bejme tradite ne forum te votojme per anetarin me aktiv, produktiv dhe qe ju pelqen ne muajin qe kemi lene pas.
Ne liste do jene anetaret me aktiv te forumit.
Ps. Mos harroni qe ky sondazh nuk eshte ke keni me shume shok/shoqe dhe me ke ju ecen me shume muhabeti ne forum.
Votimet do zgjasin 7 dite dhe keni te drejte te votoni dy anetare.
Fitofte me i miri!
Mir ti sjell un ne darke voto per mua fjal burri nqs te genjej me thuaj mashtrus
do iki dhe sdo vij meee joooooT'a kesh parasysh për muajin tjetër,mos bo mungesa?
hahahahah e mir hec se ta them ke veshiepo tani ????? pyeta more ae katunare une e uruar
Te jap un ca te duash ti Edhe 1000000 puthje ama ate mos e thuaj me . Bitttte ?Pullë?