• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ana Negative e shenjave

...

Kontributor
LV
0

Ana Negative e shenjave

images.png

Çdo shenjë e zodiakut ka një anë pozitive, si dhe një negative. Më poshtë të listuara do të lexoni ato që askush nuk do t'i pranojë që i ka, por nuk kemi çfarë bëjmë , janë pjesë e jona

* Dashi shenja më egoiste. Nuk ka mundësi të pyesin për të tjerët, rëndësi ka vetëm "Unë"

* Demi është më kokëforti nga të gjithë. Nuk binden në asnjë lloj mënyre.

* Binjakët janë llafanzët e shenjave , ata që nuk mbajnë dot asgjë pa ua thënë të tjerëve.

* Gaforret janë gjithnjë të zemëruar të mërzitur.

* Luani mbreti i zodiakut. Mund t'jua kishte marrë mendja... Janë imponues dhe gjithnjë duan të dalin të parët në skenë.

* Virgjëresha di vetëm të kritikojë

* Peshorja Mos i besoni Peshoreve, gënjeshtarët më të mëdhenj.

* Akrepët janë shumë të vendosur. E bardhë e zezë, gabim, drejtë nuk ka rrugë të mesme për akrepët.

* Shigjetarët duan vetëm të argëtohen duke pirë, por mos i paragjykoni thjesht duan të kalojnë mirë.

* Bricjapët e kanë mendjen vetëm tek puna dhe të shtojnë pasurinë e tyre. Argëtohuni pak, nuk është vetëm punë jeta

* Ujori shenja më e çuditshme. As veten e tyre nuk e kuptojnë. Janë shumë të dashur

* Peshqit vetëm ankohen. Shohin vetëm anët pozitive tek njerëzit prandaj shpesh përfundojnë të gënjyer nga te tjerët. Megjithatë janë shenja më me këmbe në tokë.

Back
Lartë