• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aman sinqerisht .... a besoni ne miqesi virtuale ?

Sigurisht...Gjat pervojes sime virtuale kam njohur shum Persna dhe jasht virtualitetin me disa sot e ksaj dite vazhdojm te ruajem kontaktet

Besoj ... tani kam filluar besoj gjithshka , ndjehem ne paqe te pakten . Eshte e kote te kundershtosh nje genjeshter qe s te bind ... perderisa kupton qe e merzis tjetren kot .?
Genje o zemer , beson punku ?

Nëse flitet për të njëjtën gjini, mund të ketë miqësi pse jo

Shumica jane njerez te mire! Ka edhe nje pjese qe jane tip manjakesh te deshperuar, por ato jane nje pjese e vogel. Ketu kam patur fatin te "njoh" njerez te shkelqyer, qe tjeter duken neper komente e tjeter kur bisedon personalisht me ta.

Shumica jane njerez te mire! Ka edhe nje pjese qe jane tip manjakesh te deshperuar, por ato jane nje pjese e vogel. Ketu kam patur fatin te "njoh" njerez te shkelqyer, qe tjeter jane duken neper komente e tjeter kur bisedon personalisht me ta.
Manjaket jane nje pjese e vogel ? ????
Aman sinqerisht ... e beson kete ? ?

S jam dakort prap , po nejse se eshte teme e gjere kjo dhe s eshte as vendi per diskutim , por kjo s do te thote qe nuk ka njerez te shkelqyer .
E vertete! Ne lexojme dike(neper komente) dhe krijojme njefare "perceptimi" se si mund te jete ai njeri. Ama kur fillon e flet personalisht me ta kupton qe kishe pershtypje te gabuara, ata te surprizojne per mire.?

Back
Lartë