Them po edhe jo sepse..Pjo thuaj ?
Kur beson se lind nje shoqeri e mire virtuale,ndodh me vone qe thyhesh ose,zhgenjehesh. Un jam e mendimit qe shoqerine virtuale te mbesi vetrm ne virtualitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Them po edhe jo sepse..Pjo thuaj ?
Jan shum te rralla shoqerit virtuale, dashuri se besoj fare se mund te kete.Them po edhe jo sepse..
Kur beson se lind nje shoqeri e mire virtuale,ndodh me vone qe thyhesh ose,zhgenjehesh. Un jam e mendimit qe shoqerine virtuale te mbesi vetrm ne virtualitet.
Jam i te njejtit mendim???Jan shum te rralla shoqerit virtuale, dashuri se besoj fare se mund te
Po pate leke ka o @Claa ??Jan shum te rralla shoqerit virtuale, dashuri se besoj fare se mund te kete.
Mo mo ?Po ?
Besoj edhe ca me teper ?Mo mo ?
? a t'hengert dreqi tyka moj si ska ... pastaj ne cerekun e kohes a po e kalojm ktu ? s
Dhe Une qe te dija ateist ?Besoj edhe ca me teper ?
Ateist jam , por besoj ne principe ?Dhe Une qe te dija ateist ?
Dreqi beson te vetja ... une s kam hiq besim ne vetvete ?@Punk1 dreqq oo so ateist ???
??? po ku ke besim ti nese jo te vetjaDreqi beson te vetja ... une s kam hiq besim ne vetvete ?
Kete s mund ta them ????? po ku ke besim ti nese jo te vetja
???Kete s mund ta them ??