• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aman sinqerisht .... a besoni ne miqesi virtuale ?

Tema u pastrua, respektone temen mos e shnderroni cdo teme serioze ne chit-chat dhe humor, cdo gje ka kufi ju lutem !

Tani po them e une mendimin tim....
Une besoj se njerzit sado te mundohen te hiqen si dikush tjeter, sado te vene maska apo aktrojne .... ne mos ne dicka te madhe ne dicka te vogel e tregojne veten sic jan . Une besoj .... sepse une besoj ne dashuri te paster, une besoj qe ka e njeres qe japin energji pozitive, dashuri....
Une besoj ne miqesi , sic besoj e ne dashuri.... e ne fund te fundit cdo gje ka nje pike fillimi , vazhdimesi e sigurisht e fund . Keshtuqe dhe miqesia ketu mund te jete dhe miqesi shume reale qe normale nis ketu , vazhdon jasht virtualitetit por edhe mund te mbaroje , si gjithcka ne kete bote ... perjetesia si perket kesaj bote qe ne jetojme , por miqte e mi pse mos japim pak pozitivitet, pse mos themi fjal te embla por t vjellim vrer. Une personalisht mendoj se njerzit qe vetem vjellin vrer kane nevoje sh per dashuri , ndaj un kam zgjedhur ti dua ata qe me shajne ?? MIQESIA ESHTE E BUKUR SKA RENDESI KU FILLON , RRITET APO MBARON ?‍♀️

Tani po them e une mendimin tim....
Une besoj se njerzit sado te mundohen te hiqen si dikush tjeter, sado te vene maska apo aktrojne .... ne mos ne dicka te madhe ne dicka te vogel e tregojne veten sic jan . Une besoj .... sepse une besoj ne dashuri te paster, une besoj qe ka e njeres qe japin energji pozitive, dashuri....
Une besoj ne miqesi , sic besoj e ne dashuri.... e ne fund te fundit cdo gje ka nje pike fillimi , vazhdimesi e sigurisht e fund . Keshtuqe dhe miqesia ketu mund te jete dhe miqesi shume reale qe normale nis ketu , vazhdon jasht virtualitetit por edhe mund te mbaroje , si gjithcka ne kete bote ... perjetesia si perket kesaj bote qe ne jetojme , por miqte e mi pse mos japim pak pozitivitet, pse mos themi fjal te embla por t vjellim vrer. Une personalisht mendoj se njerzit qe vetem vjellin vrer kane nevoje sh per dashuri , ndaj un kam zgjedhur ti dua ata qe me shajne ?? MIQESIA ESHTE E BUKUR SKA RENDESI KU FILLON , RRITET APO MBARON ?‍♀️
A tshaj icik fare sa per neps ?

Back
Lartë