• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aman sinqerisht .... a besoni ne miqesi virtuale ?

Po

Nje Po e thate ?
Por e vertete per mua ?

Une besoj, sepse kam miq qe kam njohur nga virtualiteti tash e 16 vite, dhe disa nga ata, vlejne per mua me shume se disa tjere me tcilet jam rrite bie fjala.
Dele tzeza ka kudo , mund te kete dikush pervoje te hidhur por une buk bazohem as ne deshtimin e as ne suksesin e te tjereve.

Por e vertete per mua ?

Une besoj, sepse kam miq qe kam njohur nga virtualiteti tash e 16 vite, dhe disa nga ata, vlejne per mua me shume se disa tjere me tcilet jam rrite bie fjala.
Dele tzeza ka kudo , mund te kete dikush pervoje te hidhur por une buk bazohem as ne deshtimin e as ne suksesin e te tjereve.
Me pelqen ...

Patjeter qe ka duke u nisur nga vetja jone qe frekunetojme keto rrjete. Nqs I bejme pyetje vetes a jemi ne te mire, te drejte, dhe a jemi vetvetja kur shkruajme? une them se po qe jam. Madje kam konstatuar se ne platforma si keto shprehem ashtu sic jam se sa ne rrjetet si fcb e instagram ku kam njerez qe me njohin realisht, aty vendos nje « maske » sepse ndoshta akoma si kam kaluar ato pengesat se cfare do mendoj filani/ja. Besoj se ketu jam me reale.
Mikja ime me e mire qe njoh prej shume vitesh eshte @Perla_Nera ? kam nje besim me symbyllur ne te.

Un per vete them se po nga eksperienca
Plus kur e keni shok pa interes e tka shok pa interes.

Back
Lartë