• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aktroni ne dashuri???

Oferta qendron gjithsesi. Bejini momentet tuaja te paharrueshme ne fokusin e zogut tim. ?
giphy.gif

Imp4ct e kam vendos qe sot e tutje kam per te aktru ne dashuri

Tema ishte e hapur.
Une bera nje koment dhe po replikoja me nje femer , dhe disliken e more per nje fjale qe nuk me pelqeu. Shakat e tepruara nuk jane per mya. Nuk aktroj dot gjithmone .
Te citova meqe me bere tag .
Dite te mbare.
Avash mi shoqe!:)
Ec te te puth

• Pëlqej
Reactions: Dea
Tema ishte e hapur.
Une bera nje koment dhe po replikoja me nje femer , dhe disliken e more per nje fjale qe nuk me pelqeu. Shakat e tepruara nuk jane per mua. Nuk aktroj dot gjithmone .
Dite te mbare.

@Dea mos u merzit, ndonjehere qellon qe shakate jane dhe pa kripe. Ti dhe une i kemi aq vite mbi supe qe te perballojme çdo lloj shakaje. Te pershendes!✌

@Dea ti me pelqen se qenke vajze inteligjente. Ne shtrat kerkohet pak aktrim nga vajza se si do i vlaj gjaku mashkullit?
Njeh ndonje vajze si veten ketej rrotull qe ska per ke te aktroj...? ???

@Dea ti me pelqen se qenke vajze inteligjente. Ne shtrat kerkohet pak aktrim nga vajza se si do i vlaj gjaku mashkullit?
Njeh ndonje vajze si veten ketej rrotull qe ska per ke te aktroj...? ???
Jo , nuk njoh .
Po jam e bindur qe ka shume here me mira se une , qe per arsye te ndryshme nuk flasin .

Tema ishte e hapur.
Une bera nje koment dhe po replikoja me nje femer , dhe disliken e more per nje fjale qe nuk me pelqeu. Shakat e tepruara nuk jane per mua. Nuk aktroj dot gjithmone .
Dite te mbare.
Mbare pac, se dija qe pranoje shaka vetem me femra.

Back
Lartë