• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aksidenti i pare me makine.

Juno

Kontributor
LV
0

Aksidenti i pare fatal me makinë për njeriun është shënuar në vitin 1896, kur viktima u godit nga një makinë që po ecte me shpejtësi.... 6.4 km/orë! Në raportin e policisë shkruhej : "Urojmë që kjo gjë mos ndodhtë kurrë më në historinë e njerëzimit".View attachment 10067

Aksident me makine.....
2 muaj e gjys ne koma.... 2 here vdekje klinike.... trauna kraniocerebrale.... koma e vlerestar me 4 pika. Duket nga shenja e trakeotomise qe kam ne fyt..... te gjithe ata qe marin sadopak vesh nga mjekesua e kuptojne mjaft mire se cfare gjendje kaluar.. mgjth jam shnosh.....
Askujt sja uroj.... .

Aksident me makine.....
2 muaj e gjys ne koma.... 2 here vdekje klinike.... trauna kraniocerebrale.... koma e vlerestar me 4 pika. Duket nga shenja e trakeotomise qe kam ne fyt..... te gjithe ata qe marin sadopak vesh nga mjekesua e kuptojne mjaft mire se cfare gjendje kaluar.. mgjth jam shnosh.....
Askujt sja uroj.... .
Zoti te dhëntë shëndet e jetegjatësi.

Aksident me makine.....
Askujt sja uroj.... .
"Dite gjati nuk behet dite shkurter" thote populli. Me sa duket Zotit i duhesh me shume mes nesh se tek ai vendi "qofte larg" Jete te gjate e plot shendet te kesh dhe shmangju sa te mundesh aksidenteve ?

Aksident me makine.....
Askujt sja uroj.... .
Ti qenke kthy nga vdekja mer ?

Back
Lartë