• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Aksidentet e femijerise.. Sa shenja keni? ?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Kur keni qen te vegjel,
a jeni rrezuar diku?
A keni shenja ne trup?
Dmth pak a shume duke cilesuar shenjen,tregon se sa femij trazovac ke qene.

Un me pak fjale kam qen si cun harroms.
Nje shenje e kam ne shpatull,me ka kafshu qeni komshis??
Dhe tre shenja serish i kam ne rrez te kofshes mbrapa po qeni me ka kafshu serisht.
Dhe me e keqja ishte qeni i shtepise.

Sa herë i kam.thy turinjtë
A ze mend kokëshkëmbi? Jo.
Skam.asnjë shenjë fatmirësisht..
Edhe në valë jam.djegur përveçse rënieve nga pemët. Lol

Kur keni qen te vegjel,
a jeni rrezuar diku?
A keni shenja ne trup?

Dhe tre shenja serish i kam ne rrez te kofshes mbrapa po qeni me ka kafshu serisht.
Paska ditur qeni ku me kafshu?

Kam nje shenje mes flokeve, ne koke, nje e çare, rrezim ne shkalle 4 vjeçe. Po nuk duket nga floket.

Callatat e kokes nuk numerohen ?
Kurse shenja goxha te dukshme kam dy.Nje te care ke buza siperme si pasoje e nje karramboli me cepin e tavolines kur kam qene 4 vjec.Dhe nje te care ne cep te vetulles peshqesh nga alkooli ?

Kur keni qen te vegjel,
a jeni rrezuar diku?
A keni shenja ne trup?

A te ta leshoj iher Whiskeyn tim ?

Kur keni qen te vegjel,
a jeni rrezuar diku?
A keni shenja ne trup?

Kam plot nje shenje nga brisku siper gjurit
Te pjesa e kofshes se kembes u rrezova ne kanal te gishti i mesit e kam care me deget e misrit koka callata callata nga perplasjet?

Te vetulla e majte e kam nje shenje.
Thote mami kur isha e vogel jam perplas te cepi i tavolines se bukes dhe jam care gati 5 cm ..sot e ksaj dite ka mbetur shenje.

Callatat e kokes nuk numerohen ?
Kurse shenja goxha te dukshme kam dy.Nje te care ke buza siperme si pasoje e nje karramboli me cepin e tavolines kur kam qene 4 vjec.Dhe nje te care ne cep te vetulles peshqesh nga alkooli ?
Thash mos kishe dhe ti ate shenjen si shumica cunave ???ke mjekrra nje shenj te care ????

Eehh kur ishim te vegjel..
Kam nje ne ball dikush me ka gjuajtur me gure kur isha e vogel, se kush se maj men??
Te djegura ne krah kur punoja ne picari..
Edhe nje te prere ne dore me thike guzhine tani qe jam e rritur??

Back
Lartë